Slik starter du en dyrebutikk

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mens din versjon av San Diego Zoo ikke er en realistisk virksomhet, kan du sette sammen en petting zoo med dyr som får, kaniner, geiter, hjort og ponies. Det kan være en frittstående dyrepark, en mobil bedrift eller en del av en gårdsoperasjon. Forvent oppstartskostnader på $ 10.000 til $ 50.000, ifølge Entrepreneur.com. De første trinnene må innebære sikkerhets- og helseproblemer for dyrene og menneskene.

Få lisensen

Du kan ikke engang få en lisens uten å ha en full- eller deltids veterinær på din ansvars- og ansvarsforsikring. Den føderale lisensen kommer fra Animal and Plant Health Inspection Service, eller APHIS, fra U.S. Department of Agriculture. Avgiften avhenger av antall dyr i utstillingen. Gå til aphis.usda.gov og klikk på "Ressurser" og deretter "Finn ut mer om ePermits." Statens dyreliv eller spillkontor kan fylle deg på de nødvendige utstillerens tillatelser.

Nøkkelattraksjonene

Ingen dyrehage er verdt mye uten dyr, og du trenger forhandlere eller oppdrettere for å få de milde typene som passer til en petting zoo. Bransje- og handelsgrupper er tilgjengelige for det. For eksempel, for å finne kaniner, kan du besøke American Rabbit Breeders 'Association, Inc., arba.net, og klikke på "Finn en oppdretter" under "Medlemmerressurser" -fanen. American Sheep Industry Association nettsted, sheepusa.org, har opsjoner under "Kontakter" og deretter "Breed Associations." Du vil begrense en petting zoo til passende dyr. Apekatter, for eksempel, kan virke som en søt idé, men de er for aktive og uforutsigbare.

Oppsettet

Dyrehagen din må ha nok land for å imøtekomme kunder, husdyr og unngå ubehagelige forhold. Ta kontakt med ditt landbrukskontor for sine minimumsbehov. For eksempel krever byen Danbury, Connecticut minst fem dekar. Du må vite - ikke gjett - hvor mye plass hvert dyr trenger for å leve komfortabelt og sameksistere med gjestene. Wisconsin-avdelingen for landbruk, handel og forbrukervern anbefaler en minimumsavstand på 100 fot mellom dyr og konsesjonsstativer eller piknikområder. Du trenger også en plan for hygieneproblemer, for eksempel antibakterielle rensedispensere på dyrehagen.

Oppe og går

Sjekk med forsikringsselskapet du planlegger å bruke for hva det nødvendige forholdet er av attendants til dyr. Deltakere vil ha flere oppgaver, men de fleste må overvåke hvordan besøkende samhandler med dyrene. Sjefene skal ha minst en videregående opplæring eller erfaring med å jobbe med gård eller dyreparker. Det er også et pluss hvis noen har veterinærtekniker erfaring. Før publikum kommer, trenger du skilting for å fortelle dem at de ikke skal mate dyrene og ikke ta med noen mat.

2016 Lønnsinformasjon for dyrepleie og servicearbeidere

Dyrpleie- og tjenestearbeidere oppnådde en median årslønn på $ 23 040 i 2016, ifølge US Bureau of Labor Statistics. På den lave enden tjente dyrpleie- og tjenestearbeidere en 25 prosentpoengslønn på 19.540 dollar, noe som betyr at 75 prosent tjente mer enn dette beløpet. Den 75. percentile lønnen er $ 29.490, noe som betyr at 25 prosent tjener mer. I 2016 var 296 400 personer ansatt i USA som dyrepleie- og tjenestearbeidere.