Retail Marketing Techniques

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er nye markedsføringsmetoder og teknikker som blir utviklet hele tiden ettersom salgspriskrig raser seg på. Retailmarkedsføring utvikler seg og endres ettersom gapet mellom produsenten og forhandleren blir mindre, og prisen blir den eneste forskjellen mellom forhandlere. Verdien som forhandleren kan legge til blir viktig.

Personlig markedsføring

Virkeligheten av detaljhandel er at forbrukeren har mange forskjellige alternativer på hvor å kjøpe produkter. En forbruker kan bestemme at en liten prisøkning er verdt det når forhandleren han har å gjøre med tilbyr utmerket kundeservice. En detaljhandel markedsføring teknikk som forhandlere er personlig markedsføring. En forhandler følger med på hva kundene kjøper, og bruker den informasjonen til å lagre butikkhyllene på en mer effektiv måte. Snarere enn å bruke kjøpstrend fra et magasin, bruker en forhandler sine egne kjøpstrender for å diktere kjøpsvaner. Mange forhandlere tilbyr concierge-tjenester som vil hjelpe kunder å finne de produktene de vil ha. Disse personlige tjenestene blir svært nyttige når det gjelder å gi kunder gaveideer, eller å hjelpe kunder med å kjøpe produktene de trenger for å hjelpe dem med å fullføre et prosjekt de jobber med. Detaljhandlere starter kortprogrammer som ikke bare tillater at korttransportkunder tar prisbrudd på salgsfremmende produkter, men informasjonen som er innsamlet av disse kortene, tillater også detaljister å gi kunder prisinformasjon og rabatter på produktene de normalt kjøper. Detaljhandlerne som arbeider for å nå ut til hver enkelt kunde er de som gjør fremgang i å beholde sin kundebase.

Kampanjer i butikken

Vanligvis er en kunde i kjøpsmodus når han går inn i butikken din, og hvis du gir ham nok informasjon om dine spesialtilbud, er det sjansen for at du kan se en økning i inntekter gjennom impulssalg. Butikker og markedsføring i butikken er også nyttige for kundene som påminnelser om ting de trenger, men glemte å sette på listen. Gi kundene dine rikelig påminnelser når de går gjennom butikken om kampanjene dine. Har utdelinger tilgjengelig når folk går inn slik at de kan se på dem når de handler. Har ansatte stasjonert nær salgsfremmende produkter som gir ut kuponger. Forsikre deg om at kampanjesignalet er lyst og lett å lese. Sett dine tegn på øynivå, og sørg for at kampanjene er enkle å nå på hyllene dine.

Forstå dine kunder

De mer effektive detaljhandelsmarkedsføringsansvarlige bruker tid på å snakke med kundene hver dag for å finne ut hvorfor kunder handler i butikken, og hvilke kunder som vil se for å forbedre salget. Bli kjent med kundene dine gjør det ikke bare mulig å fokusere markedsføringsarbeidet på deres behov, men det gjør også kunden føler at du bryr deg om hva de sier. Et sterkt bånd med kunden din er viktig for å utvikle sterke markedsplaner.