Slik setter du opp hengende mapper

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å sette opp hengende mapper er en av de beste måtene å holde styr på alle dine viktige filer. Hengende mapper er designet for å passe inn i en skuffe, noe som gjør det enkelt å finne de viktige dokumentene du trenger når du trenger dem. Det er ikke vanskelig å sette opp disse mappene, men det er viktig å sørge for at mappeskjermen passer til skuffen riktig.

Elementer du trenger

  • Filmapperamme

  • Skrivebord

  • Målebånd

  • Hengende mapper

  • Mappeinnlegg

Mål skrivebordslåsen der du planlegger å legge den hengende mappen. Mål rammen for å sikre at den passer. De fleste hengende mappebokene kommer med faner som kan brytes av for å få dem til å passe alle størrelser på skrivebordslåsen.

Plasser den hengende mappestammen inne i skuffeskuffen. Pass på at rammen passer forsvarlig i skuffen.

Fjern de hengende mappeflikene fra boksen og skriv eller skriv etiketter på fanebladene. Opprett en faneinnsats for hver type dokument du planlegger å filen.

Sett inn den første filmappen i mappen. Plasser kategorien på venstre side av mappen. Sett den hengende mappen inne i rammen, og sørg for at fanene på siden av mappen strekker seg over sidene av rammen.

Sett inn den neste kategorien i neste hengende mappe, plasser fanen litt til høyre for hvor den første var plassert. Dette vil gjøre det lettere å lese etikettene på et øyeblikk.

Legg den neste kategorien i rammen. Fortsett å legge til nye hengende mapper i rammen til alle mappene er på plass. Fil dokumentene dine i mappene.