Hvordan lage et Bedømmelsesforvaltningsselskap (AMC)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når noen kjøper en eiendom, enten det er bolig- eller næringseiendom, krever lånegiveren vanligvis en vurdering av eiendommens verdi av en taksator for å lette salget. Appraisers jobber ofte for vurderingsforvaltningsselskaper. Folk som begynner vurderingsforvaltningsselskaper (AMCs) gjør det for en rekke grunner. Ofte er det fordi de har erfaring med å vurdere verdien av hus eller næringseiendommer og ønsker å være egen sjef.

Velg bedriftsnavnet ditt. Bestem hvilken type virksomhet du vil danne (eneboliger, partnerskap, LLC eller selskap), og sett deretter opp.

Hent bedriften din lisens og generelle ansvarsforsikring. Få også arbeidstakers erstatningsforsikring til å dekke ansatte.

Samle en liste over store og små långivere i din region. Store banker, i særdeleshet, liker å jobbe med vurderingsforvaltningsselskaper i stedet for uavhengige taksere på grunn av finér av profesjonalitet.

Skriv ut brosjyrer, flyger og visittkort, og kald-kald långivere for å introdusere din tjeneste.

Tips

  • Få erfaring med å vurdere egenskaper, og sørg for at medarbeiderne dine er erfarne. Få akkreditert av en anerkjent forening, som American Society of Appraisers (ASA).

Advarsel

Appraisers har fått et dårlig rykte nylig for oppblåst vurdering som noen sier hjulpet drivstoff bolleboblen. Sørg for at du og dine ansatte ikke er for liberale i dine vurderinger, og du får mer virksomhet.