Hvordan lage en entreprenør portefølje

Anonim

Å lage en portefølje er en viktig oppgave for en entreprenør. Å planlegge fremover ved å ta bilder av det ferdige arbeidet ditt er en god start. Din portefølje er en refleksjon av hvem du er og hva du gjør. Kundene dine vil sørge for at arbeidet, hvis de ansetter deg, blir gjennomført til tiden, innenfor budsjett og med høy kvalitet. Den beste måten å bevise for en potensiell klient at du er riktig selskap for jobben, er å vise arbeidsproduktet ditt og gi henvisninger for å støtte ditt gode rykte.

Kjøp et kamera av høy kvalitet som tar tydelige bilder i lys og mørkt interiør. Ta bilder av prosjektet før du starter byggingen. Enten du gjør en før og etter ombygging eller bygge fra bakken, må du ta et skudd av jobben før du gjør arbeidet.

Bygg et nettsted som raskt laster bilder og legg til en "Portfolio" -kobling til hjemmesiden din. Lag også kopier på fotopapir i plasthylsene til et tre-ring bindemiddel som fremhever arbeidet ditt.

Plasser dine bilder før og etter på nettstedet ditt og i mappen din. Ta med korte beskrivelser av hver enkelt, for eksempel "Kjøkken før ombygging." Sett ditt beste arbeid først; bildene behøver ikke å være i kronologisk rekkefølge.

Bruk ulike sider for hver type byggeprosjekt hvor du har vært entreprenør. I stedet for å plassere alle bildene dine på en side av nettstedet eller mappen, kategoriser jobber, for eksempel "Decking" og "Second Stories."

Sett en liste over referanser i tre-ring binderen. Lag kopier for å gi kundene etter at du har oppgitt for jobben. Oppgi entreprenørens lisensnummer og din forsikrings- og bondingsinformasjon også.

Ta med bilder av arbeidet ditt som har blitt publisert i aviser eller blader. Hvis ditt ferdige produkt er fremhevet i et arkitektonisk magasin, for eksempel, er det en prestasjon som kan hjelpe deg med å vinne bud. Skann sidene slik at du kan plassere dem på nettstedet ditt, og legg kopier i bindemiddelet ditt.