Programmer som hjelper personer med kriminell registrering Finn en jobb

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Noen ganger er selskaper nølende med å ansette en person med kriminell rekord fordi de er opptatt av at personen kan gjenta kriminell oppførsel som resulterer i søksmål for uaktsom ansettelse. Dette skaper en utfordrende, og ofte vanskelig, jobbsøk for en forbryter. Heldigvis er det enkeltpersoner og organisasjoner som hjelper forbrytere å forberede seg på intervjuer, samt gi ressurser, opplæring og anbefalinger til enkeltpersoner og bedrifter som tror at folk har rett til en ny sjanse.

Probation eller Parole Officer

Probation og parole offiserer tilbyr en rekke ressurser, fra å hjelpe deg med å skrive et CV for å gi personlige anbefalinger til potensielle arbeidsgivere. Disse offiserene vet hvilke personer og selskaper i området ansette forbrytere, og kan hjelpe planlegge et jobbintervju. Vær villig til å jobbe med noen jobb. Det som er kritisk er din holdning og vilje til å jobbe, spesielt hvis vilkårene for ansettelse er en bestemmelse av din prøve eller parole. Å være hardt arbeidende, pålitelig og pålitelig kan føre til en kampanje.

Statlig arbeidsledighetskontor

Besøk statlig arbeidsledighetskontor og be om å snakke med en saksbehandling som spesialiserer seg på jobber for tidligere lovbrytere. Disse lederne er opplært for å vurdere dine behov, analysere kriminell rekord og identifisere jobbinteresser. Hvis kriminell rekord inneholder unøyaktigheter eller utdatert informasjon, har en saksbehandler kontakter med juridiske tjenester som kan klargjøre eller slette disse fra posten din. Endelig kan en saksbehandler bidra til å sette opp intervjuer med lokale selskaper som ansetter forbrytere.

National H.I.R.E. Network

National H.I.R.E. (Hjelper personer med kriminelle opptegnelser Re-enter gjennom sysselsetting) Nettverket tilbyr ressurser og bistand til begge arbeidsgivere som ønsker å ansette folk med kriminell historie, og til tidligere lovbrytere som søker jobbopplæring og sysselsettingsmuligheter. Dens mål er å øke antall jobber for personer med kriminell registrering, gi veiledning og teknologisk assistanse til selskaper som tilbyr arbeidsplasser til forbrytere, samt juridiske ressurser.

Ex-Offender Resource Websites

Selv om disse nettstedene ikke er programmer, tilbyr de støtte, råd og ressurser til forbrytere som søker arbeid. FelonyAdvice.com legger for eksempel informasjon om emner som hvordan du diskuterer din forbrytelsesrekord med potensielle arbeidsgivere, hvordan du starter prosessen for å utvide rekordet ditt, og arbeidsmuligheter for forbrytere. Jailtojob.com er en arbeidsplass for eks-lovbrytere som også tilbyr artikler om intervjueteknikker og lister over selskaper som for tiden ansetter de med kriminelle poster.

Anbefalt