Organisasjoner som hjelper de som trenger å betale sine husholdningsregninger

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Betaling av husholdningsregninger er en kriseintervensjon eller beredskapstjeneste som tilbys av en rekke organisasjoner. Slik hjelp hjelper familier i deres hjem eller gir de verktøyene som trengs for å holde folk trygge og sunne. Organisasjoner som hjelper med husholdningenes regninger inkluderer statlige organer, trosbaserte organisasjoner og nettverk av hjelpebyråer som utnytter samfunnsressurser for å hjelpe de som har behov. Noen organisasjoner har inntektsbegrensninger for å motta hjelp, mens andre krever hjelpepersonell til å delta i økonomiklasser eller andre workshops relatert til økonomistyring.

Lokale avdelinger for sosiale tjenester

Lokale avdelinger av sosialtjenester gir nøkkelfinansiell assistanse til leie- og bruksregninger. Energistøtteprogrammer, finansiert delvis av føderale midler, hjelper lavinntektsfamilier til å betale for oppvarming og kjøling. Midlertidig bistand til nødaktige familier, kjent som TANF, gir føderale midler til stater for bruk av lokale avdelinger av sosiale tjenester for å hjelpe lavinntektsfamilier til å betale husholdningsregninger. Noen lokale programmer hjelper folk med innskudd som kreves av verktøyselskaper.

Tro-Based

Trosbaserte organisasjoner som kirker og nettverk av trosorganisasjoner har oppsøkelsesdepartementer som hjelper folk å betale husholdningsregninger. Avhengig av organisasjonen kan midler bli brukt til å betale husleie, telefonregninger og bruksregninger. Et eksempel er katolsk veldedighet i Baltimore, som gir økonomisk hjelp til husholdningsregninger for å hjelpe folk å oppnå eller opprettholde finansiell stabilitet.

Fellesskap nonprofits

Nonprofit samfunnsorganisasjoner hjelper enkeltpersoner og familier som trenger økonomisk hjelp. Fellesskapsorganisasjoner arbeider ofte med lokale myndigheter og andre organisasjoner for å unngå duplisering av tjenester. For eksempel er Triangle Family Services det eneste byrået i Raleigh, North Carolina, sertifisert av US Department of Housing and Urban Development, eller HUD, for å gi saksbehandling og økonomisk assistanse til familier som er utsatt for å bli kastet ut.

Utility Providers

Utility leverandører har ofte programmer som reduserer regninger for kvalifiserte husholdninger eller midler som hjelper med nødhjelp for betaling av regninger. Georgia Natural Gas tilbyr for eksempel lavinntektsarbeider over 65 år med rabatterte tjenester. PSNC Energy i North Carolina driver et Heat Care Fund som betaler verktøyregninger for trengende mennesker i deres serviceområde.

Nasjonalt grunnlag

Noen nasjonale ideelle organisasjoner tilbyr små individuelle tilskudd. Modest behov, en nasjonal ideell som gir tilskudd til enkeltpersoner, gir nødstilskudd til å hjelpe med husholdningsregninger for personer som ikke er kvalifisert for standard lavinntektsassistanse. Ønsker På en helt, en organisasjon som passer til mennesker med behov med folk som ønsker å hjelpe, tillater folk å legge inn ønsker, for eksempel hjelp med økonomiske kriser, som andre kan velge å gi.

Advokatorganisasjoner

Mange advokatorganisasjoner fokuserer på medisinske forhold og er opptatt av alle aspekter av livet for de som er berørt. Noen av organisasjonene har midler som hjelper enkeltpersoner og familier med husholdningsregninger. Sense of Security, en Colorado-ideell organisasjon, gir for eksempel økonomisk assistanse til boliger, verktøy og andre utgifter til kreftpasienter som gjennomgår behandling. Nasjonal sykdom, medisinsk tilstand eller uføreorganisasjoner, eller deres lokale kapitler, kan gi økonomisk hjelp til familier eller andre ressurser som kan hjelpe.

Anbefalt