Bedrifter som hjelper med å starte en oppfinnelse

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En dag oppdaget du en måte å løse et problem ingen andre hadde tenkt på. Du har laget en oppfinnelse enten som en prototype eller et design på papir, og nå vil du få det ut til massene. Utvikling og markedsføring av en oppfinnelse kan være en skremmende oppgave, og det finnes flere bedrifter og veier du kan ta, men du bør alltid være skeptisk til en svindel.

Velge riktig rute

Du kan ta flere ruter når det gjelder å velge et selskap for å bidra til å få oppfinnelsen din ut til offentligheten. Du kan velge et allroundfirma som InventHelp som kan hjelpe deg med alle aspekter av oppfinnelsesprosessen, fra å finne investorer og opphavsrett til markedsføring og produksjon. Disse selskapene vil tilby et bredt spekter av tjenester og markedsføringssteder for produktet ditt, men krever ofte et snitt av oppfinnelsens fortjeneste eller gebyrer for deres tjenester.

Et annet alternativ er et selskap som vil hjelpe til med å markedsføre oppfinnelsen til investorer og produsenter. Disse firmanes eneste tjeneste er å få oppfinnelsen der ute; Det vil være ditt ansvar å gi oppfinnelsen. Du må ofte sette opp penger, ikke bare for deres tjenester, men også slike ting som inngangsavgift for konvensjoner. Du vil også være ansvarlig for å håndtere interesse for produktet fra produsenter.

Vokt dere for svindel

Ofte er en oppfinnelse investeringen i mange års arbeid og hundrevis om ikke tusenvis av dollar i etableringen av drømmen din. Det er mange bedrifter der ute som ville elske noe mer enn å snatch den drømmen ut av hendene eller ta deg for hver krone du har.

Disse svindelfirmaene vil love deg månen og vil ha pengene foran å gjøre det. De kan kaste offisielle utgaver og kontrakter på deg, men lever aldri på sine løfter. Før du går med et selskap eller for å finne en liste over anerkjente selskaper, sjekk med Small Business Association, United Inventors Association eller National Congress of Inventor Organizations.