Slik setter du opp et restorativt pleieprogram for et pleiehjem

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Restorative sykepleieprogrammer er en viktig del av omsorgen som tilbys på sykehjem fordi de bidrar til bedre og langvarig livskvalitet for beboerne. Å samle riktig medarbeider og gi den nødvendige trening er en integrert del av suksessen til ditt rehabiliterende sykepleieprogram. Bruk restorative sykepleieprogrammer til å følge behandlingsintervensjonene og opprettholde fremdriften og uavhengigheten bosattne har oppnådd. Disse programmene kan også redusere innbyggernes risiko for sekundære komplikasjoner, sykdom og smitte forbundet med funksjonell nedgang.

Velg ditt rehabiliterende pleiepersonale veldig nøye og bevisst. Velg en overvåking R.N. med lang erfaring i langvarig omsorgsinnstilling som er entusiastisk i terapi og lidenskapelig om kvalitet i omsorgen. Velg flere sertifiserte sykepleieassistenter med samme entusiasme og lidenskap for fortreffelighet som har modenhet til å raskt følge anbefalingene fra andre på tverrfaglig team og uttrykke eventuelle bekymringer om disse anbefalingene. Rådfør deg med ditt terapi team for anbefalinger fra din nåværende stab.

Klargjør kontor- og behandlingsområdet for ditt rehabiliterende pleieprogram. Personalet trenger flere flater for dokumentasjon, og det åpne gulvområdet må ha plass til fem til åtte innbyggere på en gang. Velg et mellomrom som grenser til en åpen gang med begrenset beboere og besøkende trafikk for å gi deltakerne nok tid til lang ambulasjon. Gi opplevelsespersonalet ditt opplæringsutstyr i henhold til anbefalingene fra terapeuter. Dette kan inkludere dumbbells, treningsstenger / dowel stenger, overkropp sykler og fot sykluser. Gi dedikerte vandrere i ulike høyder og bredder, inkludert bariatriske gjenstander, for ditt restaurerende personale til bruk for bosatte ambulasjonsprogrammer.

Planlegg å presentere programmet med anbefalingene din terapi team. Rådfør deg med arbeidstakerne og fysioterapiens lagledere for å etablere programmer for bestemte beboere, samt gruppeprogrammer som "Walk to Dine" hvor beboere funksjonelt går til spisestuen for alle måltider. Arranger for flere treningsøkter med hodepersonene og ditt opprørende personale for å orientere ditt restaurerende omsorgsteam til bestemte splinter, ambulasjonsanbefalinger, kroppsmekanikk, etc., som mange C.N.A.s ikke er kjent med.

Advarsel

Undersøk statens krav til frekvens av gjenopprettingsprogrammer og tillatte intervensjoner, da disse kan variere fra stat til stat.