Slik starter du et bryllupsmottak

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ifølge "Bridal Bargains" av Denise og Alan Fields, spiser par nesten 50 prosent av deres totale bryllupsbudsjett på mottaket. For folk som ønsker å starte en liten bedrift, tilbyr det å investere i bryllupsmottakelser potensialet til å trives og tjene en betydelig sum penger. Det finnes en rekke forskjellige nisjer innen bryllupsmottaket, noe som gjør det enkelt å velge noe som interesserer deg. Mens det er moderat utfordrende å starte egen bedrift som arbeider i bryllupsmottak, gir det potensial til å utnytte din lidenskap og interesser i en liten bedrift.

Elementer du trenger

  • Internettilgang

  • Telefon

  • Visittkort

Bestem deg om en spesialitet for din virksomhet som angår bryllupsmottakelser. Disc jockeys, limo drivere, cateringfirmaer, lys spesialister og selv sigar ruller er alle eksempler på separate bedrifter som jobber sammen for å opprette en bryllupsmottakelse.

Opprett et firmanavn og et logo for din bedrift. Du kan velge å innlemme ditt navn eller spesialitet i firmanavnet. For eksempel, hvis du skal starte en cateringvirksomhet, bør navnet ditt innebære mat og bryllup. Dette vil gjøre det enkelt for potensielle kunder å identifisere handelen din.

Registrer ditt firmanavn og -logo gjennom ditt lokale handelskammer, og søk om en bedriftslisens. Dette vil sikre at du har tatt alle rettslige forholdsregler for din bedrift, og vil også se profesjonell og tiltrekke seg kunder. Bruder og brudgomene vil se dine kvalifikasjoner før du godtar å bestille deg for mottak, og mange vil ikke ha å håndtere noen som ikke har lisens.

Har visittkort laget med navn, logo og kontaktinformasjon. Også sette opp en profesjonell, velorganisert nettside. Vurder å ansette en grafisk designer for å konfigurere nettstedet ditt. Ta med all kontaktinformasjon på nettstedet, samt fotografier av arbeidet ditt ved bryllupsmottakelser. Når du begynner å jobbe med kunder, legger du til vitnemål på nettstedet ditt. Dette vil etablere din kompetanse og profesjonalitet i bryllupsreceptindustrien.

Annonser bedriften din på brudeshows og i lokale brude magasiner. Dette vil gjøre det lettere for kundene å finne deg og vil gi deg muligheten til å sette navnet ditt ut i bransjen. Du kan også vurdere å møte med andre fagfolk i bryllupsreceptindustrien for å be om anbefalinger. På den måten kan de henvise sine kunder til deg.

Skriv og skriv kontrakter for å beholde filen for å logge med kundene dine. Oppsummer alle retningslinjene dine som involverer betaling, kanselleringer og andre aspekter du føler deg nødt til å ha skriftlig. Planlegg dine priser og avgjøre om de vil være hver time eller om de vil dekke hele bryllupsmottakets lengde.

Hold deg oppdatert på føderale og statlige sikkerhetsforskrifter som involverer handelen din, samt bryllupstrender online og i blader. Det er viktig å vite hva par leter etter på mottakene, og trender endrer seg raskt.