Slik presenterer du et nytt produkt på markedet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Snuggie lanserte i 2008 som et teppe med ermer, markedsføring gjennom direkte respons TV-reklamer med en over-the-top-tone som rammet seerne enten som komisk eller latterlig. Allstar Products lo helt til banken da Snuggie ble til en viral og varig hit som solgte millioner. For å bli det neste store, trenger et nytt produkt et smart, begrunnet grunnlag som kan bidra til at det bygger etterspørsel etter sine egne fordeler og fordeler.

Oppfylle en reell behov

Om produktet kommer fra interne ideer blant ansatte i et eksisterende selskap eller reflekterer eksterne krav fra forbrukermarkedet, må det løse et problem som er lett å artikulere på en måte som gir mening for den personen som faktisk står overfor det problemet. I stedet for å tvinge en markedsføringsstrategi for å støtte et behov som ikke egentlig eksisterer, identifiserer vellykkede entreprenører og bedrifter og produserer produkter som folk trenger. Spør representante forbrukere om de vil kjøpe det du selger, og avgrense produktet ditt til det oppfyller et tomrum i tilbudets spekter.

Forstå konkurransen

Du kan ikke motvirke konkurranse med mindre du forstår hvordan produktet ditt kan overgå det. I den forbindelse utvikler du det unike salgsprosjektet som encapsulates hva som skiller produktet ditt fra ekte eller oppfattet konkurranse. Bekreft prisen mot markedet: Prøver du å signalere "billig" eller "god"? Mål dine egenskaper krav mot de demonstrerte grunner at produktet ditt bør appellere til sine kjernekomponenter. Bestem hvordan du formidler dine fordeler på en måte som resonanserer med folkene som burde trenge det du selger.

Utform en målrettet kampanje

Bygg din markedsførings- og annonseringsmetode slik at den inneholder hva du vet om ditt produkt og marked, med sikte på disse meldingene helt på de menneskene som utgjør dine mål. For å sette opp en plan som utgjør den beste tilnærmingen, må du ikke behandle markedsføringskampanjen som en ettertanke eller utsette utviklingen til siste øyeblikk når du kommer til rette for produktlanseringen. Tenk på markedsføringsarbeidet som en del av produktutviklingsprosessen og start den tidlig. Foruten beredskapen som denne tilnærmingen tilbyr, hjelper den deg også med å veilede aspekter av utviklingsfasen for å matche hva markedet vil støtte.

Test din markedsføringsmetode

Enten du bruker små fokusgrupper for å samle innspill om produktet ditt og dets planlagte markedsføringsmeldinger eller utvide en storstiltest, bekreft din tilnærming for å sikre at den forbinder med forbrukerutsikter. Du kan oppdage at det du har planlagt å si ikke er sant, eller at måten du har utformet dine meldinger fører til feilfortolkning som skaper forvirring og reduserer dens innflytelse. Når du er sikker på at markedsføringen sender de riktige signalene til de riktige personene gjennom mediekanaler med påviste evner for å nå dem, er du på vei til å gi ditt nye produkt en vellykket debut.