Slik tjener du $ 50 000 i året uten en universitetsgrad

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Du kan tjene $ 50 000 i året eller mer uten en høyskole grad, men det kan ta ikke-trening og erfaring for å nå dette høydepunktet.De fleste videregående akademikere går inn i disse yrkene på inngangsposisjonen og beviser seg ved å ta ekstra treningsklasser, tjene sertifiseringer eller bare ved å sette inn de årene som trengs for å mestre alle ferdighetene i jobben.

Ledelsesposisjoner

Ifølge informasjon utgitt av Bureau of Labor Statistics, ledere i følgende karriere felt mer enn $ 50.000 årlig med ingenting mer enn en videregående grad og relatert erfaring: transport, lagring og distribusjon; oppdrett og landbruk; og administrative tjenester. Forvent ikke å bare gå i døren, og få en topp dollar jobb i disse feltene. De fleste arbeidstakere som jobber i stillinger som disse, begynte små og jobbet seg opp over tid ved å lære ferdighetene i handelen og ved å bevise at de har en pålitelig arbeidsetikk.

Fellesskapets beskyttende tjenester

Politi, korrigerende offiserer og detektiver vanligvis gjennomsnittlig minst $ 50 000 årlig uten noen form for formell høyskole grad. Det de har, er imidlertid intensiv opplæring og erfaring fra jobb som resulterer i den kunnskapen og sertifiseringen som trengs for å gå gjennom rekkene. Du trenger ikke en bachelorgrad for å få en stilling av denne typen, men du må kanskje bli sertifisert i våpenopplæring, selvforsvar og folketing.

Anleggsbransjen

Arbeidstakere ansatt i byggebransjen gjør ofte mer enn $ 50 000 i året fordi deres jobber krever spesialisert kunnskap. Folk som boilermakers, bygningsinspektører og de som installerer eller reparerer heiser falle inn i denne kategorien. Igjen trenger du ikke nødvendigvis college for å bli en håndverkere på disse feltene, men du vil sikkert bruke tid som lærling under noen med mye høyere ferdigheter. Levene er avhengige av hvor godt disse arbeidstakere forstår og utfører sine jobber, så formalisert trening er viktig.

Jobb som krever ikke-treningstrening

Mange yrker betaler over $ 50 000 per år hvis du er villig til å fullføre ikke-treningstrening: Jernbanesignal og sporbrytere, kommersielle flyselskaper og brannmenn kan ha alle begynt sin karriere med bare et sertifikat fra et godkjent opplæringsprogram, og inntjeningspotensialet i noen av disse karriere er flott. I henhold til HMS-håndboken utgitt av BLS, oppnådde kommersielle piloter en median lønn på $ 98.410 per år i 2012.

2016 Lønninformasjon for flyselskap og kommersielle piloter

Flyselskap og kommersielle piloter oppnådde en gjennomsnittlig årslønn på $ 111,270 i 2016, ifølge US Bureau of Labor Statistics. På den lave enden fikk flyselskap og kommersielle piloter en 25 prosentpoengslønn på $ 77.450, noe som betyr at 75 prosent tjente mer enn dette beløpet. Den 75. percentile lønnen er $ 166,140, ​​noe som betyr at 25 prosent tjener mer. I 2016 var 124 800 personer ansatt i USA som flyselskap og kommersielle piloter.

Anbefalt