A4 Papirstørrelse Vs. Brev

Innholdsfortegnelse:

Anonim

For enkel bruk i kontorutstyr, filmapper og oppbevaringsskap, må papirformatene bruke et standardisert system slik at ett ark vil være i samsvar med det neste. Det finnes to gjeldende standarder i verden. Det tilpassede systemet i Nord-Amerika, som utviklet seg fra USAs standarder, dominerer i USA, Canada og Mexico. Nesten overalt, dominerer ISO 216 internasjonal standard.

dimensjoner

De enkelte papirstørrelsene i disse to standardene er forskjellige, så når du reiser mellom disse områdene eller arbeider i innstillinger der begge typer er sannsynlig å være til stede, er det viktig å bruke de riktige papirene og holde oversikt over hvilke som er. Det vanligste nordamerikanske papiret er brevstørrelsen, med keiserlige dimensjoner på 8,5 tommer med 11 tommer. Nesten overalt er den mest utbredte størrelsen på alminnelig papir A4, med metriske dimensjoner på 210 millimeter med 297 millimeter (8,27 tommer med 11,69 tommer). De vanligste tetthetene i disse to papirstørrelsene er også forskjellige. et ark av det tradisjonelle papiret på 20 pund, letterstørrelse veier ca 72 gram per kvadratmeter, mens den vanligste tettheten på A4-papir veier omtrent 80 gram per kvadratmeter.

Overnattingssteder

De fleste kontorutstyr har innstillinger for begge standarder, for eksempel hvis du trenger å skrive ut et dokument for en gitt papirstørrelse, kan du bare sette inn riktig type papir og angi den typen i skriverens kontrollprompt. Merk at hvis du bruker feil type papir, får du ujevne marginer.

Anbefalt