NFPA standarder for brannstasjoner

Innholdsfortegnelse:

Anonim

NFPA-standarder (National Fire and Protection Agency) er utformet for å beskytte brann- og redningsarbeidere mot farer på arbeids- og arbeidsplassen. Selv om NFPA-standarder er frivillige, er NFPA-reguleringsformulering innlemmet i OSHA-standarder og forskrift for brannstasjoner obligatorisk.

NFPA: 1521

NFPA 1521 krever at brannvesenet utpeker en sikkerhetsoffiser kvalifisert til å identifisere helse- og sikkerhetsfare og sikre at farene korrigeres. Sikkerhetsoffisører utfører for eksempel sikkerhetsopplæringsprogrammer for avdelingen, sørger for at sikkerhetspolicyene overholdes og at sikkerhetsfunksjonene til apparater, klær og utstyr godkjennes.

NFPA: 1561

NFPA 1561-standarden på brannvesenets hendelsesstyringssystemer koordinerer styringen av nødhendelser for å sikre helse og sikkerhet for brannvesenets medlemmer. Denne standarden krever at brannvesenet koordinerer med andre etater som er involvert i nødhendelser, samt sørger for hvile og rehabilitering for medlemmene ved hendelsen.

NFPA: 1581

NFPA 1581 angir minimumsregler for infeksjonskontroll i brannstasjonen, ved hendelsesscener og andre områder av brannvesenets operasjoner. Denne standarden omhandler desinfisering, rengjøring og lagring av prosedyrer for infeksjonskontroll, samt opplæring og opplæring av brannmenn angående infeksjonskontroll.

NFPA: 1582

NFPA 1582 stiller medisinske krav og retningslinjer for brannmenn for å sikre at hver brannmann er fysisk egnet og i stand til å utføre brannskader. I tillegg gjelder denne standarden den medisinske evalueringsprosessen og en liste over forhold som kan hindre at et brannvesenet utfører de påkrevde oppgaver for en brannmann og de forhold som kan utgjøre en risiko for andre.

NFPA: 1901

NFPA 1901 angir minimumskravene til nye brannapparater for bilpumper, inkludert kjøretøy utstyrt med brannpumper, vanntanker, slanger, samt valgfrie vanntårn. Denne standarden omhandler innkjøp av nye brannapparater, skriveapparatspesifikasjoner, evaluering av forslag og tildeling av kontrakter for slike apparater.