Hvordan figurere per døm

Anonim

Per diem resonerer dypt med ansatte og bedrifter fordi det er en form for kompensasjon. Bedrifter bruker per døgn for å dekke kostnadene ved å reise og underholde ansatte, spesielt for potensielle nye kunder. Det adskiller seg fra utgifter ved at det tildeles arbeidstakeren uavhengig av om de bruker pengene eller ikke. Å bestemme dette nummeret tar noen få skritt.

Arbeid med bedriftsledere og menneskelige ressursrepresentanter for å fastslå hvilke elementer som med rimelighet skal forbrukes på en typisk forretningsreise. Disse inkluderer mat, bolig, reise og annen underholdning dersom potensielle kunder er involvert.

Bestem et typisk beløp for hvert av disse elementene, basert på din erfaring og tilbakemeldingen fra ledergruppen din. For din plassering kan $ 20 per person per måltid være passende og $ 150 per natt for hotellrom kan også aksepteres. Legg til alle tildelte midler for en dags per døgn.

Undersøk området i verden som dine ansatte kan reise med. Bruk en gratis prisindeks for innholdsindeks som Numbeo for å avgjøre hvor dyrt området er. Den føderale regjeringen gir en indeks for USA, og noen gratis internasjonale nettsteder gir indekser for globale byer.

Multipliser indeksen etter den typiske dagen per døgn for ditt område. Hvis du for eksempel bestemmer at per døgn i hjembyen din er 250 dollar, og arbeideren reiser til New York, som er 1,5 ganger så dyr som byen, vil tildelingen vokse til 375 dollar.

Beregn antall reisedager som arbeidstakeren bruker. Hvis det er delvise dager, divider antall timer på reise med 24 og multipliser med per døgn. Samlet per døgnbeløpet hver dag og allokere midlene til en ansatt.