Hvordan finne ut om pakken din sitter fast ved tollen

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bedrifter sender millioner av pakker internasjonalt hvert år, som alle må passere gjennom ulike post- og tilpassede kontrollpunkter. Når du forlater og kommer inn i et land, merkes enkelte pakker eller forsendelser, for eksempel avgjørende varelager, virksomheten til bedriftens (B2B) forslag eller kundeordrer, og kan holdes tilbake av det lands regjering for videre inspeksjon. I USA blir utgående og innkommende pakker som gir anledning til mistanke eller mangel på riktig dokumentasjon, anholdt av US Customs and Border Protection-avdelingen for å sikre at pakkene og innholdet er i overensstemmelse med landets lover og forskrifter. Som gründer stole du sannsynligvis sterkt på posttjenesten for B2B og business to consumer (B2C) transaksjoner. Det er viktig å holde alt som beveger seg så jevnt som mulig, vet hva du skal gjøre når du treffer denne vanlige postadressen og lær hvordan du unngår det i fremtiden.

Sjekk e-posten din for en fortollingsbrev

Kontroller firmaets e-post for et brev fra US Customs and Border Protection-avdelingen som angir at pakken din er blitt arrestert. Hvis avdelingen holder varen din, vil tjenestemenn vanligvis varsle deg om noen dager, men det kan ta så lenge som 30 til 45 dager. Avdelingen vil gi en grunn til internasjonalt, så vel som hva du kan gjøre for å få pakken utgitt.

Følg instruksjonene på din fortollingsbrev

Oppfylle eventuelle krav som er oppgitt i ditt brev fra Tollvesenet så snart som mulig. Jo raskere du svarer og oppfyller kravene, jo raskere blir pakken din frigitt og sendt på vei. Hurtig levering holder kundene dine og medarbeidere lykkelige, mens utsatte forsendelser kan føre til misnøye eller til og med tapt inntekt.

Spor din pakke via din kurertjeneste

Spor pakken via kurertjenesten via hvilken du mottar den eller send den, da US Customs ikke har mulighet til å spore pakker. De fleste kurere gir et sporingsalternativ på sine nettsider for å spore pakken. Bruk sporingskoden du mottok da du sendte pakken din. Skriv inn sporingskoden i det angitte søkefeltet, og trykk på retur for å vise resultatene.

Kontakt din kurertjeneste

Kontakt kurertjenesten for å spørre om statusen til pakken din hvis sporingskoden ikke fungerte. Budgiveren skal ha en oversikt over pakkenes status og dens nåværende beliggenhet. For å holde fremtidige forsendelser og ordrer organisert, bør du også vurdere å bruke ordresporingsadministrasjonsprogramvare med en tollmal for internasjonale pakker.

Tips

  • For å sikre at bedriftens innkommende leveranser og utgående bestillinger går raskere gjennom tollsystemet, legger du på de utfylte amerikanske toll- og grenseverndeklarasjonsskjemaene, CN22 eller CN23, til pakkene, eller sender avsenderen dem når de sendes. Pakker uten de riktige skjemaene vil bli holdt i skikker. Skjemaene er tilgjengelige fra de fleste postkontorer rundt om i verden.

Advarsel

Se gjennom begrensningene som US Customs and Border Protection-avdelingen plasserer på import og eksport for å sikre at produktene dine passerer gjennom vellykket. For eksempel er alkohol, dyr, fisk og annet dyreliv ikke tillatt gjennom tollen.