Hvordan skrive et brev til tollen

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Toll- og grensepatruljen er en gren av Department of Homeland Security belastet med oppdraget å holde våpen og terrorister ut av Amerika. I tillegg er de ansvarlige for å håndheve lovene om å bringe forbudte og begrensede varer inn i landet. Du kan skrive til toll som svar på et varsel du mottok at det keramiske servise din tante fra Hong Kong sendte deg til bryllupet ditt, er forbudt. Andre grunner til å kontakte toll inkluderer spørsmål om å ta kjæledyret ditt over grensen eller ønsker å importere medisiner fordi det er billigere på Internett enn på ditt lokale apotek. Uansett årsaken til deg brev til toll, må det overholde riktig forretningsbrev format.

Ring til Toll- og Border Patrol-kontoret nærmest deg og finn ut hvem du skal adressere brevet til. Hvis du for eksempel vil vite om du kan ta med en afrikansk tromme fra reisen til Ghana, spør du hvem som har ansvaret for den delen. Merk personens navn og tittel.

Følg oppsettet til et forretningsbrev: returadresse, dato, innsideadresse, hilsen, brevbrev og avsluttende. La to tomme mellomrom mellom hver del av brevet, i stedet for innrykk.

Skriv på brevpapir hvis det er mulig, da det gjør ditt brev til toll ser mer offisielt ut. Hvis du imidlertid ikke har brevpapir, skriver du inn adressen i øverste venstre hjørne. Legg igjen to tomme mellomrom, skriv inn datoen.

Skriv inn den innvendige adressen. Dette er den samme adressen som går på konvolutten. Den innvendige adressen er hva som indikerer at det er et forretnings brev, i stedet for det vennlige.

Begynn med en hilsen. Skriv "Kjære," offiserens navn og følg det med komma. "Kjære Officer Jones,".

Gå rett til punktet og fortell tollmannen hvorfor du skriver. "Jeg skriver for å spørre om regler og restriksjoner for import av en bil fra Japan."

Hold stykkene og setningene dine kort og hold deg til poenget. Start et nytt avsnitt hvis du starter en ny ide, og ikke glem å forlate et dobbeltrom. Unngå run-on setninger og ikke bruk et stort ord når en liten vil gjøre like bra. Skriv i en profesjonell tone.

Angi hvilken handling du vil ha eller hva du har til hensikt å gjøre. Når du skriver om en egendefinert varsel om å samle et emne, for eksempel, "Vær oppmerksom på at jeg ikke kan samle pakken fra Romania neste uke som jeg er for tiden ute av byen."

Slutt brevet med "Vennlig hilsen", og merk at det følges av et komma. Legg igjen et mellomrom for signaturen og skriv inn navnet ditt.

Legg brevet til toll i en time eller så. Les om brevet og korrigér stave-, grammatikk- eller skrivefeil.

Tips

  • Gå til "forhåndsvisning" og sørg for at brevet er riktig avstand. Hvis det er lagt opp øverst, legg til noen ekstra mellomrom slik at det er riktig sentrert på siden.

Anbefalt