Social Club Fund-Raising Ideas

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mens du, som mange, sannsynligvis donerer til veldedige organisasjoner og organisasjoner som har personlig mening for deg, kan du ikke være like sannsynlig å tilby en tilfeldig donasjon til en sosial klubb utenfor ditt interessepunkt. Å skaffe penger til en sosial klubb krever vert for en hendelse eller kjøring, som for eksempel en auksjon, en gårdsalg eller bilvask, som trekker interessene til ikke-medlemmer.

Auksjon Handling

En auksjon trekker interesse fra lokalsamfunnet hvis varene inkluderer allmennyttige varer og luksusgaver, for eksempel tilfeller av vin, middag for to på en swanky restaurant eller antikke møbler. Be lokale bedrifter å donere gavekort, gavekurver eller behandler som sjokolade eller microbrewed øl. Andre uopprettelige auksjonsartikler kan inkludere en kostnadsfri guidet tur til historiske bygninger i ditt område, dyrehage eller pleneklipping i en måned. Annonser auksjonen i et lokalt ukentlig papir og på nettsider for sosiale medier.

Yard Sale Enkelhet

Et verksted er en enkel en- eller to-dagers begivenhet med all fortjeneste som går til sosialklubben. Denne typen pengeinnsamler fungerer best hvis det er mange medlemmer i klubben - hvert medlem donerer uønskede varer til salget, og frivillige fra klubben er vert for og driver gården. Pakk det opp med et bake salg, selge hjemmelagde kaker, kaker og brownies på arrangementet, eller kjøp en messe på en lokal begivenhet som for eksempel en bondes marked for å selge hjemmelagde godbiter.

Partner med en bedrift

Samarbeide med en lokal restaurant, kafé eller vinbar for å være vert for en sosial klubbkveld, hvor en viss prosentandel av salget går til klubben din. For å gjøre det verdt for bedriftseieren, betal for en DJ eller et live band den kvelden for å gjøre arrangementet spesielt, og gi bort små gaver som premier under trivia-spill, for eksempel en kupong for en gratis forrett, betalt av den sosiale klubben. En annen måte å bygge et løpende forhold til virksomheten for fremtidige hendelser er å fortelle eieren at klubben vil leie ut et privat rom eller holde private sammenkomster der som klubbmøter eller feriefester for klubben.

Car-Wash Weekend

Pair med lokal virksomhet med rikelig med parkeringsplass for å holde en helg bilvask. Dette fungerer bra for sosiale klubber som involverer videregående eller høyskoleelever som kan holde tegn opp fra fortauet som annonserer hendelsen. Frivillige fra klubben vasker og tørker kjøretøyene. Klubben beholder alle inntektene eller kan betale en liten prosentandel til bedriftseieren for bruk av vann og plass, dersom bedriftseieren ikke er medlem av sosiale klubben.

Anbefalt