Plikter av Social Club Officers

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Sosial klubb offiserer spiller en viktig rolle i å gi lederskap til medlemmer gjennom motivasjon og coaching. I tillegg er hver sosialtjener en del av et team av offiserer som forvalter klubben og veileder medlemmene for å møte klubbmålene. Den øverste ledelsen av offiserer består vanligvis av en klubbpresident, visepresident, sekretær og kasserer. Selv om hver klubb kan ha sin egen prosesshåndbok som skisserer effektiv klubbledelse, forblir de kjerneoppgaver som gjelder hver offiseres delegerte posisjon det samme.

Styrelsesorganet

Som klubbansvarlig er du ansvarlig for spesifikke oppgaver som gjelder din posisjon. Men utover den daglige ledelsen av en sosial klubb må klubbens offiserer også jobbe sammen som et lag for å oppmuntre kamratskap, etablere og håndheve regler og forskrifter og løse konflikter som oppstår mellom medlemmer. I tillegg må du jobbe sammen for å planlegge klubbhendelser og delegere ansvar til frivillige. Sosial klubboffiserer som tilhører verdensomspennende klubber må også utarbeide og legge inn papirarbeid for klubbens hovedkvarter.

Presidentens tjenestemenns oppgaver

Klubbpresidenten er ansvarlig for den generelle driften av den sosiale klubben. Hun leder alle klubbmøter, delegerer plikter til alle andre offiserer, og fører tilsyn med valg til visepresident, sekretær og kasserer. Presidenten kan rapportere til et hierarki som et rådgivende råd, styret, verdens hovedkontor eller studentkontoret, avhengig av hvilken sosial klubb hun tilhører, og holde oppdaterte filer. Under presidenten er visepresidenten, som opptrer på vegne av presidenten i samme kapasitet hvis hun ikke kan utføre sine plikter. Videre har enkelte sosiale klubber flere vicepresidenter som erstatter sekretær og kasserer, eller som overvåker områder som klubbstandarder, medlemskap, utdanning, PR, programmering og drift.

Sekretær og kassererens oppgaver

Sekretæren forvalter korrespondanse og opprettholder alle klubbrekord, inkludert: klubbmøter, møter, valg, medlemsadresser, telefonnumre og klubbkontoer. Selv om noen klubber kombinerer sekretærrollen med kasserer, samler en dedikert sekretær klubbavgifter, slår dem over til klubbens kasserer, og hjelper til og med også vicepresidenten. Kasserer styrer klubbens bankkonto ved å deponere alle pengene inn i en dedikert konto og ved å betale autoriserte regninger. Han opprettholder kvitteringer og utbetalinger, og utarbeider økonomiske rapporter som arkivering av skattedokumenter og oppdatering av finansielle journaler.

Nyvalgte offiserer

Hvis du er en nyvalgte klubbbehandler, kan du ha mange spørsmål knyttet til din rolle; å lese klubbhåndboken er et godt sted å begynne. Videre vil klubbhåndboken fungere som en veiledning gjennom hele siktet. Et første møte med medmennesker vil kaste lys på aktuelle prosjekter eller problemer som kan kreve din umiddelbare oppmerksomhet. I tillegg gir et uformelt møte klubbens offiserer til å planlegge og se fremover. Som nyutnevnt offiser, delta på treningsseminarer som tilbys av klubben, og sørg for å motta papirarbeid eller filer som er viktige for din stilling.