Mest populære Thrift Store-varer

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Butikkhandel med kjøpesentre lar deg kjøpe videresalgsvarer for en brøkdel av den opprinnelige prisen. Du kan finne svært samleobjekter på salg på en auksjon, eller dekorative gjenstander som gir et snev av nostalgi til omgivelsene dine. Noen av de mest populære sparsommelen butikkvarer å søke etter er designer klær, møbler, smykker og antikviteter.

Designer klær

Hvis du liker designer-merket klær, men ikke har råd til å kjøpe biter i butikk, kan du finne mange varer for betydelig mindre på en butikkbutikk. Jeans er populære fordi designerpar koster så mye i butikkene. Å finne et par i god stand for mindre enn halvparten av den opprinnelige prisen er en stjele. Også designer jakker og cashmere gensere er andre ønskede elementer. For å finne de beste tilbudene må du kanskje bla gjennom mange klær av klær, men funnene dine kan være vel verdt det.

Møbler

Mange videresalgsbutikker salgsmøbler. Noen stykker er nye og i over gjennomsnittlig tilstand, andre kan trenge litt arbeid. En 21. århundre trend er å kjøpe et gammelt stykke som et spisebord eller hutch fra perioder som 50 eller 60-tallet, og oppuss det. Denne trenden er hovedsakelig et resultat av noen av de interiørdesignende programmene på tv som er viet til å dekorere med videresalgsprodukter. Hvis moderne er mer din stil, kan du også finne en nyere sofa eller salongbord, men disse selger raskt, spesielt hvis du er i utmerket stand.

Smykker

Noen søker etter gamle smykker på speditørbutikker, enten for å videreselge det til en fortjeneste eller å legge til i en samling. Antikke stykker er ønsket på grunn av deres potensielle verdi. Du kan finne en liten brosje eller pin som ser litt slitt og uvurderlig, men hvis det er et sjeldent stykke fra en tidligere periode, kan det ha ekstrem verdi. Noen videresalgs smykker er svært samleobjekter og ønskelige, for eksempel armbånd og halskjeder laget av Bakelite eller Victorian-æra cameo brooches.

antikviteter

Fra plater og sølvtøy til smykker og kunst, er antikvitetsbutikk i sparsommelighetene vanlige. Dette skyldes at folk donerer varer hver dag, noen som er ekstremt verdifulle. Signerte elementer med merking fra den opprinnelige produsenten eller produsenten er mest ettertraktede. Noen mennesker ser også etter varer med ukjent opprinnelse som ser datert ut. Sjeldne, gamle møbler eller kunstverk kan virke ubrukelige, men til en samler kan de være uvurderlige.

Anbefalt