Cloverleaf sertifisering

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Cloverleaf integrasjonsprogramvare benyttes fremtredende som et organisatorisk verktøy i helsevesenet, men bruksområdet omfatter mange andre typer virksomheter. Siden dette verktøyet er en av de mest kompliserte integrasjonsmotorer på markedet, trenger Cloverleaf-brukere noen ganger spesiell trening for å få full utnyttelse av programvaren. For å bevise denne opplæringen kan teknikere få avansert trening og Cloverleaf-sertifisering.

Cloverleaf Grunnleggende

Cloverleaf, en del av Healthvision Cloverleaf Integration Suite, er grafisk data integrering programvare. Dette programmet hjelper til med å forene forretningstransaksjoner, poster og sendte meldinger mellom ulike operativsystemer og dataprogrammer. Verktøyet inneholder sanntids- og batchbehandling, flere sidevedlikehold på en enkelt server og et ikke-proprietært verktøykommandospråk for styring av applikasjoner. Cloverleaf-programvare kjører på IBM, Digital Unix, Sun, HP, Intel og Windows operativsystemer.

Hvor å bli sertifisert

Teknikere kan motta Cloverleaf trening og sertifisering på nettet eller på fysiske steder. Eksempler på organisasjoner som tilbyr sertifisering er Network Computing (networkcomputing.com) og MDI Solutions (mdisolutions.com). Noen sertifiserende organisasjoner, som MDI, tilbyr Cloverleaf-sertifisering på stedet, noe som betyr at de kommer til arbeidsplassen for å trene og sertifisere teknikere.

Slik blir du sertifisert

I de fleste tilfeller må teknikere ta et kurs eller to før de får Cloverleaf-sertifisering. Cloverleaf-kursene varer vanligvis ikke mer enn en uke hver og omfatter temaer som applikasjonstrening, konfigurering av nettverk, overvåking av meldingsflyt, grensesnittteknologi og opprettelse av oversettelser. Kursene avsluttes vanligvis med en sertifiseringseksamen, som tildeler studenter med Cloverleaf-sertifisert status.

fordeler

Å ha Cloverleaf-sertifisering gir absolutt teknikere et ben når det gjelder å jobbe på den tekniske eller administrative siden av helsevesenet. Men Network Computing sier at "Cloverleafs funksjoner er egnet for enhver bedrift eller organisasjon"; Som sådan, med Cloverleaf-sertifisering på et CV, kan det hjelpe potensielle medarbeidere å få en fot i døren i mange sektorer. Sertifisering hjelper legitimere kandidater til bestemte IT-stillinger, for eksempel grensesnittanalytiker eller grensesnittsystemprogrammerer.