Hvordan finne informasjon om å starte et hjemmeboende hjem

Anonim

Hjemmepleie gir langsiktig omsorg for eldre eller funksjonshemmede personer i ulike aldre. Mange personer som krever langvarig omsorg, får noen form for hjelp fra Medicaid, Medicare eller Social Security. Din assisterte levefasilitet må møte statlige, lokale og nasjonale krav for å kunne åpne og forbli operativt. Kravene til å starte et assistert oppholdsrom varierer ut fra din tilstand.

Gå til statens regjeringsside og velg alternativet for å starte en bedrift. Siden vil gi deg informasjon om nødvendige dokumenter, forsikringer, byggekoder og ansette ansatte. Du kan også besøke forretningssenteret i ditt område for å få informasjon og nødvendige søknader om lisensiering.

Gå til hjemmesiden "Nasjonalt senter for hjemmeboende" og se gjennom informasjonen som er gitt om hjemmeboende regelverk og kliniske retningslinjer. Disse dokumentene vil hjelpe deg med å bestemme hvilke typer krav som må oppfylles for en gitt type anlegg.

Besøk Small Business Administration eller SBA nettside for informasjon om arbeids- og arbeidsrett, finansiering for ditt anlegg, skriving av forretningsplan og forretningsinformasjon. SBA har også kontorer i de fleste stater i USA som gir informasjon om å starte en bedrift og mentorer for bedriftseiere.