Hvordan definere en innlemmingsdato

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bedriftsstatus defineres som aktiv eller inaktiv med flere hovedkategorier som brukes til å beskrive selskapets årlige virksomhet. For eksempel kan et selskap ha en god stilling, noe som indikerer at selskapet ikke har blitt avsluttet. Et selskap kan også ha en kansellert status, noe som indikerer at et sertifikat om kansellering er innlevert hos domstolene, og selskapet er ikke lenger aktivt. Andre statusalternativer inkluderer en fusjonert status som indikerer at et fusjonsbevis mellom en eller flere enheter er innlevert ved domstolene og at en fusjon har funnet sted. En konvertert status indikerer at et konverteringsbevis har blitt arkivert og selskapet eksisterer innenfor en annen jurisdiksjon.

Elementer du trenger

  • Selskapsnavn

  • Internett

Definer selskapets innlemmingsdato. Bedriftskapitalhistorie, ifølge CCH Intelliconnect, er året hvor et selskap er grunnlagt eller dannet lovlig.

Definer begrensningene i loven. Inkorporering er begrenset til en offentlig søknad i en domstol. Det inkluderer ikke noen aktivitet før denne innleveringsdatoen, inkludert møter for å etablere selskapet.

Bruk innlemmingsdatoen til å etablere en bedriftens tidslinje. Grafregistreringsendringer, inkludert navneendringer, informasjon om aksjekurs, utbytte, aksjesplittelser og aksjesplitt, for å etablere en tidslinje for et offentlig selskap. Lagere og forbrukere kan måle strukturelle endringer basert på når en hendelse eller endring skjedde i forhold til innlemmingsdato.

Tips

  • Inkorporeringsdato er skrevet som måned, dag og år for dannelsen.

Advarsel

En innlemmingsdato kan ikke endres. Sammenslåinger og konverteringer kan oppstå, men datoen for dannelsen forblir den samme.