Forordninger for en Unincorporated Association

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En ikke-tilknyttet forening er en gruppe personer som danner en organisasjon for en annen hensikt enn å tjene penger. De fleste stater vil gi skattemessig status til slike organisasjoner, men hver stat har sin egen prosess og krav for å oppnå en slik status. Hovedforskjellen mellom en ikke-tilknyttet forening og et nonprofit-selskap er juridisk ansvar. Medlemmene av den ikke-tilknyttede foreningen kan holdes direkte ansvarlig for foreningens handlinger. Organisasjonens vedtekter styrer den daglige driften. De skal inneholde artikler som dekker minst følgende områder; Organisasjon; Hensikt; Medlemskap; og offiserer.

Artikkel I: Organisasjon

Denne artikkelen skal angi foreningens navn og hvordan det er organisert, dvs. som en ikke-forenet forening i henhold til lovene i staten …

Artikkel II: Formål

Denne artikkelen skal angi formålet med foreningen (en oppgaveoppgave) og oppgi foreningens hovedaktiviteter. Formålet med denne organisasjonen er for eksempel å organisere idrettsaktiviteter for underprivilegede barn i samfunnet. Hovedaktivitetene er organisering av ulike idrettslag og ligaer og gjennomføring av innsamlingsaktiviteter for å skaffe midler til de ulike lagene og ligaene.

Artikkel III: Medlemskap

Denne artikkelen skal gi krav eller kriterier for å være medlem og oppsigelses- eller utvisningsprosedyrer. Det skal også angi avgiftene eller hvordan avgiften skal bestemmes og når de skal betales.

Artikkel IV: Offiserer

Denne artikkelen bør liste opp kontorer som skal fylles og oppgavene til de ulike kontorene. For eksempel kan det være en president, visepresident, kasserer og en sekretær. Arbeidsoppgavene kan omfatte presidenten som presiderer over møter, visepresidenten som bistår presidenten, kassererforvaltningen, og sekretæren som omkaller protokollene fra møtene. Artikkelen skal angi når og hvordan valg skal holdes, mandatperiode, valgbarhet for kontor, hvordan valgkomiteen skal velges og fungere, stemme retningslinjer, installasjon av offiserer og retningslinjer for årlige møter.

Artikkel V: Administrative krav og retningslinjer

Denne artikkelen skal gi regnskapsår, revisjon og krav til finansiell rapport, bruk av midler, endringsprosedyrer og oppløsningsrutiner og eventuelle andre administrative krav.

Anbefalt