Kvantitetsopplæringskurs

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kvantitetsmålerne, også kjent som konstruksjonsestimatorer, administrerer generelt alle kostnader knyttet til anleggs-, bygg- og anleggsprosjekter fra de første beregningene til de endelige tallene. Kvantitetsmålerne er ansvarlige for å sikre best verdi for pengene innenfor de påkrevde kvalitetsstandardene. Kurs i kvantitetsoppmåling er tilgjengelig på grunnnivå og grad nivå, og gir aspirerende kvantitetsundersøkere de nødvendige ferdigheter for å lykkes i yrket.

Prinsipper for Construction Management Course

Kurs i grunnleggende prinsipper for byggeledelse innfører studenter til de grunnleggende prinsippene i byggebransjen. Kurset lærer elevene hvordan ulike byggelementer integreres i et omfattende byggeprosjekt, for eksempel hvordan oppvarming og kjøling, elektriske og VVS-systemer og en bygnings rammeverk påvirker et byggeprosjekt. Andre leksjoner i grunnleggende prinsipper for byggeledelse kurs rettet mot riktig jording studenter i byggebransjen kan omfatte leksjoner om utvikling av gjeldende bygningslover, regelverk og koder og historien til byggebransjen.

Konstruksjonsmetoder og materialkurs

En kvantitetsmålerens ansvar innebærer å forutse materialkostnader for byggemetoden, og instruksjoner i byggematerialer og metoder er en viktig del av en kvantitetsmålerens opplæring. Kurs i byggemetoder og materialer gir studentene en forståelse av hvordan bestilling av beslutninger i et byggeprosjekt påvirker de totale kostnadene ved et prosjekt. Leksjoner i kurset inkluderer kostnads- og risikoanalyse og bærekraft, med noen byggemetoder og materialkurs som har separate leksjoner for boligbygg og kommersielle byggeprosjekter.

Anskaffelseskost estimeringskurs

Kurser på estimering av byggekostnader trener aspirerende kvantitetsundersøkere hvordan å utvikle kostnadsberegninger for en rekke prosjekter, inkludert bolig og kommersielle byggeprosjekter, vanligvis med estimeringsprogramvare. Elevene lærer å faktorere aspekter som påvirker byggekostnader, for eksempel byggematerialer, arbeidskraft, utstyr, driftskostnader og profitt.

Avansert byggekostnadskurs

Avanserte byggekostkurs utforsker dypere forholdet mellom prosjektkonstruksjonsplanlegging og styring og kostnadsberegning. Studentene trener i emner som arbeidsoppdelingsstrukturer, ulike budstrategier og kostnadsdokumentasjon. Laboratorie leksjon prosjekter ved hjelp av industrien standard kostnad estimering programvare er tildelt individuelle studenter eller grupper av studenter for å simulere et ekte arbeidsmiljø der elevene kan skaffe seg praktisk hands-on ferdigheter.