Hva betyr Bonded & Insured Mean?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bedrifter som er bundet og forsikret beskytter sine kunder på to måter. Hvis en ansatt er skadet på kundeeiendom, tar forsikringsselskapet, ikke kunden, seg av det. Hvis selskapet ikke klarer å gjøre jobben, ble det ansatt for, et kautjonsforpliktelse kompenserer kunden. Bedrifter fremmer seg som "lisensiert, bundet og forsikret" for å vise at det ikke er risiko for å ansette dem.

Forsikring hjelper bedrifter

Som en generell regel, når det er en ulykke på andres eiendom, er eieren ansvarlig for skader. Dette gjelder for flere enn gjester: Leverandører, rengjøringsmidler og takentreprenører kan alle muligens sende inn et krav dersom de er skadet. Den samme risikoen er tilstede på en forretnings eiendom.

Å håndtere forsikrede fagpersoner reduserer risikoen. Hvis en entreprenør har en generell ansvarsforsikring, betaler det seg hvis entreprenøren skader kundens eiendom. Arbeidsgiver betaler seg hvis en av de ansatte har en ulykke. Eierforetakets forsikring kan dekke de samme hendelsene, men innlevering av et krav kan øke prisene. Det er spesielt risikabelt for eiendomsbesittere hvis entreprenøren er noen som gjør farlig arbeid, for eksempel en roofer.

Hvis du ansetter entreprenører for din bedrift, spør dem om forsikringsdekning og be om å se deres arbeiders kompensasjonsattest. Når du markedsfører virksomheten din til kunder, har du forsikringsinformasjonen klar slik at du kan forsikre dem om dem. I noen tilfeller har du ikke mulighet til å ikke være forsikret; Det er en betingelse for å kvalifisere for en lisens.

Kjøper sikkerhetsobligasjoner

Bonding beskytter også kunder, men det er forskjellig fra forsikring. Et selskap som tar ut forsikring, beskytter seg primært. Et selskap som kjøper et kautionskrav, beskytter sine kunder. En annen forskjell er at forsikringsselskapene forventer at kundene etter hvert kan sende et krav som koster forsikringsgiverens penger. Sikkerhetsobligasjonsselskaper forventer ikke å tape penger.

Ta movers, for eksempel; "Bonded movers" -definisjonen er at moveren er dekket av et kautionskrav. Hvis mover ikke klarer å gjøre jobben de har blitt ansatt for, må obligasjonsselskapet betale seg. Selskapet vrir seg og ser på moveren for å gjenopprette tapene. Det fungerer det samme for binding i andre næringer.

Noen bedrifter har ikke noe valg om å ta ut et kautionskrav siden det er en betingelse for å få lisens i sin bransje. Entreprenører som jobber for en stat, må ta ut sikkerhetsobligasjoner for å by på prosjekt. Selv om en bedrift har mulighet til å gjøre uten et obligasjonslån, har sikkerhetskrav ofte sine fordeler. Bondsforetakene overbeviser bare selskaper som ser pålitelig ut. Hvis et selskap forteller sine kunder at det er bundet og forsikret, er det bevis på at selskapet er pålitelig.

I stedet for å betale en månedlig rente for et kausjonsobligasjon, kjøper du obligasjonen direkte. Dette kan være 1 prosent av verdien av obligasjonen, så en $ 500 000 kausjon ville koste deg $ 5000.

Bonded og forsikret

Hvis du er en bedriftseier, beskytter du forsikringsdekning. Hvis du jobber med andres eiendom, beskytter det også dem. Det gjør dekning en fordel når du markedsfører deg selv. Det er ingen mangel på skyggefulle selskaper som tilbyr kuttearbeid; Å ha forsikring viser at du er legitim. Skruvebedrifter kan underkaste legitime bedrifter på pris, og det er derfor virksomhetsgrupper som Better Business Bureau instruerer forbrukerne, ikke bare for å ta det laveste tilbudet.

Nesten alle virksomheter bærer noen form for forsikring, men ikke alle selskaper trenger sikkerhetskrav. Du må ta ut et kautionskrav hvis det er et lovkrav i din bransje, eller hvis kundene insisterer på det. Hvis du jobber som byggentreprenør, er det en god sjanse for at det blir "bonded and insured" fordeler din virksomhet. Hvis du er i webdesign eller administrerer et lite bluegrass-bånd, kan det hende at dine kunder ikke bryr seg så mye.

Du kan snakke med forsikringsselskapet eller et obligasjonsbyrå om hva du trenger, og hvor mye forsikring eller binding er nødvendig.