Slik starter du et minnefond

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En minnesfond er en måte å gjøre smerten din til noe positiv og samtidig holde den kjære sin minne levende. I motsetning til å starte et grunnlag, krever et begrenset tidsbegrenset fond ikke at du innlemmer som en skattefri organisasjon uten ideell virksomhet. Selv om dette betyr at donasjoner ikke er fradragsberettigede, gjør det et minnesfond enklere å sette opp og administrere enn gjennom en stiftelse.

Vurder dine valg

En enkel minnesfond forblir åpen for en begrenset periode - oftest ikke mer enn seks måneder - for å gjøre en engangs donasjon. Mange familier fokuserer på noe deres kjære var lidenskapelig om, for eksempel utdanning, miljø, dyrehjelp eller en bestemt medisinsk tilstand eller sykdom via et "interessefelt" fond. Et annet alternativ er å donere midler til en bestemt organisasjon eller veldedighet, som Det amerikanske Røde Kors eller Habitat for Humanity. Du kan også overføre donerte midler til den avdøde ektemann eller barn.

DIY kontra arbeid gjennom en fellesskapsstiftelse

Arbeid med en personlig finansiell rådgiver for å sette opp fondet selv eller jobbe med et fellesskapsstiftelse. Selv om det beste valget er en personlig beslutning, er det fordeler med å sette opp fondet selv. For eksempel krever mange fellesskapsstiftelser en minimumsinnledende donasjon for å sette opp fondet, og de fleste belaster en prosentandel av fondets balanse som en håndteringsavgift. I tillegg er ditt personlige engasjement minimal, da fellesskapets grunnlag vil håndtere de administrative oppgaver og bare sende deg rapporter.

Bestem hvordan du godtar donasjoner

Gi muligheter for å godta donasjoner direkte og via Internett. Skriv ut informasjon om minnesfondet i den elskede ens dødsfall og på begravelseskort. Be familiemedlemmer og venner å bidra til fondet i stedet for å sende blomster. Sett opp et minnessted, eller for et billigere alternativ, start en Facebook Gruppeside for å godta online donasjoner.

Opprett donasjonsalternativer

Du må holde kontoer for å beholde minnesfondet donasjoner skille fra dine personlige midler. Opprett en holdkonto hos en lokal bank for å godta og lede donasjoner og overføre midler donert online. Massachusetts Attorney General Office anbefaler at du angir hvem mottakeren er når det er mulig. For eksempel, bruk en tittel som "John Smiths venner" eller "The Mary Jones Fund." Hvis minnesfondet er for den avdødes barn, foreslår advokatgeneral at en overlevende forelder eller varige verne åpner kontoen. Deretter oppretter du en konto med en online betalingstjeneste som PayPal eller Google Wallet. Koble betaltjenestekontoen til minnesfondskonto, slik at du kan overføre midler når de samler seg.