Tips om å avslutte en jobb du nettopp har startet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Med arbeidsledighet som svinger rundt 9 prosent i april 2011 - et av de høyeste nivåene i flere tiår - kan noe arbeid virke uunnværlig og avslutte en luksus du kan ha råd til. Men å forlate en ny jobb kan faktisk være det beste for din karriere så vel som din helse. Før du handler, bør du vurdere dine kortsiktige behov, for eksempel hvordan du vil gjøre opp den tapte inntekten, så vel som din tilbakebetaling.

betraktninger

Ideelt sett vil du ha en annen mulighet, med et fast jobbtilbud i hånden, før du gir beskjed til din nye arbeidsgiver om din hensikt å slutte. Vurder også lønn og fordelene med din nåværende jobb. Det kan gi verdifulle fordeler, som helseforsikring, som du ikke har råd til på egen hånd. Vurder din fremtidige ansettelse, fordi noen arbeidsgivere nekter å rehire en person dersom han avgik i fortiden.

Tips

Fortell sjefen din ansikt til ansikt som du vil si, foreslår Peter Vogt of Monster. Dette viser et høyt nivå av profesjonalitet, og du unngår tvetydigheten av en e-post. Du kan også måle arbeidsgiverens reaksjon og svare kanskje på en måte som sparer ditt profesjonelle rykte. Vær ærlig i din resonnement. Å lage en historie, som en død i familien, er ikke så kraftig som å forklare at oppholdet ville skade både deg og arbeidsgiveren, sier Vogt.

fordeler

Å bo på en jobb du ikke liker, vil trolig påvirke ytelsen din. Også, du kan ende opp med å slutte etter hvert, så resignerer raskt slutter smerten tidlig. Forlengelse av sysselsetting med selskapet kan ende opp med å skade helsen din, på grunn av stresset i å jobbe med en jobb du ikke liker. Hvis du går tidlig, kan selskapet til og med revurdere sin opplæring og arbeidsoppgave, slik at neste ansatt ikke hopper skipet så fort.

Blir

Tilbyr å holde seg til arbeidsgiveren finner en annen egnet kandidat, kan roen lederens reaksjon på oppsigelsen din og la deg gå på en positiv tone. Arbeidsgiveren kan forsøke å holde deg ved å gjenforhandle lønn og andre fordeler, for eksempel en fleksibel arbeidsplan. Når du søker på en annen jobb i fremtiden, må du tenke på ditt engasjementsnivå før du godtar et tilbud.