Hvordan skrive et salgssheet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når du selger eiendom, er et salgsliste et viktig markedsføringsverktøy. Eiendomsmeglere bruker for å introdusere og legge igjen informasjon med potensielle kjøpere å vurdere. Uten å besøke eiendommen, det som gjør et hjem forskjellig fra det andre er hvor godt det er beskrevet i ord og bilder på selgerarket. Et effektivt salgsark har også en oppfordring til handling der informasjon er tilgjengelig om hvordan du planlegger en visning eller få mer informasjon.

Beskrivelse med bilder

Bilder er like viktige som ord når man markedsfører et hjem på selgerarket. For at det skal fungere effektivt, ta med detaljer sammen med bildene, spesielt for rom som kan se det samme fra ett hus til det neste. For eksempel kan et bilde av et bad si, "Nyinstallert oppvarmet gulv i gjestebadet." Et bilde av et spillrom kan si, "Nylig teppebelagt spillrom med innebygd bar."

Skriv for kjøperen

Publikum for selgerarket er kjøperen, så stol ikke på et kutt og lim inn MLS-informasjon for å fullføre et salgsblad. MLS-informasjon viser vanligvis generiske kategorier av beskrivelse for hjemmet, men et salgsliste må være salgsfremmende ved å skille mellom det som gjør dette hjemme bedre enn det neste. Det kan detaljere ting som betyr noe for kjøperen som sted, tilstand og funksjoner. For eksempel: "Perfekt startbilde i nærheten av shopping, skoler og transport. Nyrenoverte bad med dobbel vask og forfengelighet."