Starte ditt eget talentforvaltningsselskap

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Talent management selskaper er utbredt i Los Angeles og New York City, områder der TV studioer og musikk etiketter har sitt hovedkvarter. Mens talentadministrasjonsfirmaer i stor grad kan knyttes til underholdning, kan begrepet talenthåndtering utvides til ethvert yrke der høyt talentfulle fagfolk trengs.

Vurder hvilken type talent du vil forfølge. Bedriftskunder og rekrutter trenger å vite at du er ekspert i en bestemt bransje i stedet for en rekrutteringsgeneralist.

Lag en forretningsplan som dekker dine talentagenturs planer hvert halvår gjennom de neste fem årene. Start forretningsplanen din ved å definere rekrutteringsområdet, ønsket antall bedriftskunder og markedsføringsmål. Inkluder planer for utvidelse hvert år, inkludert nye utstyrskjøp, nye evalueringsverktøy og bransjehendelser der firmaet ditt vil være til stede.

Forskning epicenter av bedriftskunder for ditt område av talent rekruttering og ledelse. Hvis du planlegger å styre skuespillere og sangere, for eksempel, fokuser på Los Angeles og New York når du søker etter kontorlokaler. Talentledere som arbeider innen bioteknologi, informasjonsteknologi og fagfelt bør se nærmere på collegebyer som Madison, Wisconsin og Austin, Texas, for å holde seg nær oppstart og nyutdannede.

Bli med i Talent Managers Association hvis ditt talent management agency handler med Screen Actors Guild (SAG) og andre medlemmer i underholdningsbransjen. Talent Managers Association knytter talentansvarlige til agenter og talent i Los Angeles og New York City, samtidig som de gir legitimitet til nye medlemmer.

Fyll dine kuponger med kommersielle lån, risikokapital og innledende offentlige tilbud (IPOs) for å få talentforvaltningsselskapet ditt raskt ned. Et enkelt kommersielt lån fra en lokal bank vil hjelpe deg med å møte lønn, betale for utleieplass og kjøpsutstyr i de første månedene i drift. Fortsett å forfølge frø penger fra venture kapital selskaper som Creative Capital Works! inntil du har sikret nok penger til nasjonal rekruttering og evaluering. Bruk en børsnotering hvis du trenger en rask infusjon av kontanter for å presse talentstyringsfirmaet til neste nivå av rekrutteringsmål.

Lei ut kontorlokaler med plass til møter, intervjuer og en håndfull medarbeidere. Velg mindre kontorer med gatevisninger eller rikelig med vinduer for å unngå et kjedelig miljø for rekrutter og kunder. Kjøp projektorer, bærbare datamaskiner og PDAer for å lette presentasjoner og telefonmøter med kunder rundt om i USA.

Lei en administrativ assistent, en rekrutterer og en deltid webdesigner for talent management company. Din administrativ assistent skal kunne ringe byråer og klienter uten å føle seg skremt. Se etter rekrutterere blant høgskoleopptakspersoner og tidligere menneskelige ressursfolk som søker nye muligheter. Din nettdesigner trenger kun å fungere når nettstedet må oppdateres eller et nytt nettsted er nødvendig for rekrutteringsstasjon.

Forfølge en nasjonal rekrutteringstasjon, med fokus på høyskoler og lokalsamfunn hvor unge fagfolk er dominerende. Bruk kreative rekrutteringsverktøy som Facebook, virtuelle intervjuer og chatterom for å tegne i teknologisk kunnskapsrike talent. Lag en CV og videoinnleveringsseksjon på nettstedet ditt for å oppmuntre innleveringer fra dyktige fagfolk som har lært om talentstyringsfirmaet ditt.

Legg inn vellykkede bestillinger og plasseringer på nettstedets hovedside for å oppmuntre til potensielle rekrutter. Talent management selskaper som arbeider med skuespillere og sangere vil sitere på show, hendelser og datoer for å verifisere at rekrutterne får jobb. Disse innleggene vil oppmuntre frustrert fagfolk som har blitt brent av andre talentansvarlige, samtidig som deres voksende rykte til bedriftskunder vises.

Skriv kontraktsmaler for rekrutter og bedriftskunder som bruker talentstyringsfirmaet ditt. Rekrutteringsmalen skal adressere grunnlag for å avslutte representasjon, forventninger under intervjuer og ansvarsfraskrivelser mot forventning om automatisk plassering for enkelt å sende inn en søknad. Din bedriftsklientrekruttering skal utarbeide månedlige avgifter, standarder og vilkårene som en kunde kan kutte av forhold basert på ansattes ytelse.

Tips

  • Rådfør deg med et reklamebyrå for å skape en smart kampanje for å tiltrekke deg nytt talent. Velg et byrå med erfaring i multimediekampanjer for å dra nytte av sosiale nettverk, gategrupper og annonseringsmetoder som appellerer til unge arbeidere. Fokusér meldingen din på fordelene og prestisje forbundet med underholdning, lov, forretning og andre felt innenfor firmaets omfang.

    Hold kontakten med nyheter i talent management bransjen med "Talent Management Magazine" og "Taleo." "Talent Management" er en publikasjon designet for menneskelige ressurser fagfolk som er interessert i å lære de nyeste evalueringsverktøy og industri hendelser. "Taleo" er en blogg som gir daglige oppdateringer om stigende og fallende talent management firmaer sammen med økonomiske forhold som påvirker rekruttering.

Advarsel

Samle en portefølje av CV, hodeskudd og andre dokumenter som viser din stabile talent før du besøker bedriftskunder. Utsiktskunder vil ikke være interessert i nettstedet ditt, reklame eller langsiktige planer hvis du ikke leverer ansatte. Samle en presentasjon av de tre beste rekrutterne for en bestemt stilling og tilby et bredere spektrum av søkere hvis klienten forplikter seg til å intervjue ditt talent.

Talent Managers Association hindrer talentledere fra å være medlemmer av SAG og andre guilds på grunn av komplikasjoner under kontraktsforhandlinger.