Hvordan finne offentlige tilskudd til å åpne en hjemme barnehage

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å ta vare på andre barn mens de er på jobb, er en av de mest vellykkede måtene for at en mor skal være hjemme hos sine egne barn. Men regjeringsbestemmelser for dagsenter, selv i hjemmet, har vokst seg veldig strenge og noen ganger innebærer kostbare renoveringer. Savvy hjem barnehage eiere søke om offentlige tilskudd til å betale for kostnadene.

Institutt for barn og familie tjenester (DFFS) tilbyr hjelp til lavinntektsfamilier til å betale for barnehage mens de jobber. DFFS tilbyr flere grands og programmer som hjelper hjemmet barnehage blir satt opp for å ta barna i sitt lavinntektsprogram. Ulempen er at du må vente på regjeringen til å betale deg hver måned. Oppsiden er at du får betalt.

Mange fylke- eller byregeringer har spesielle finansieringsinitiativer for barnepass gjennom samfunnsbaserte programmer. Et bestemt program som kommer til hjernen er tidlig start. Mange ganger vil programdirektøren hjelpe den enkelte til å bli godkjent ved å finne private kilder midler. Sjekk med familieassistentprogrammer og velferdskontorer for mer retning i hvor du kan finne slike organisasjoner i samfunnet ditt. som kan lokale barnehage profesjonelle organisasjoner eller barnevern ressurs og henvisning organer.

Institutt for økonomisk utvikling tilbyr små oppstartstilskudd til virksomheter som drives av kvinner. Selv om dette kan utelukke pappa som ønsker å åpne opp barnehage, er dette den beste måten for en mor å få hjelp med kostnaden av et hjem barnehage.

Tips

  • Hvis du har problemer med å finansiere renoveringen din og kjøpe det nødvendige materialet, prøv å lete etter privat finansiering. Spesielle lån er også tilgjengelig gjennom Small Business Administration som er spesielt utviklet for å hjelpe barnehagen med nødvendige utgifter.