Lisenskrav for utestenging av søppel ut

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Foreclosure trash outs er en del av eiendomsbehandlingsprosessen. Når et huseiers boliglånsstandard fører til foreclosure, investerer investoren hjemmet - banken som utstedte lånet eller staten eller regjeringsrelatert enhet som forsikret eller garanterte det, slik som Institutt for bolig og byutvikling (HUD) eller Fannie Mae - må rydde rusk og eiendeler ut hjemme, kanskje reparere, og sikre eiendommen slik at den kan listes for salg. Eiendomsbeskyttelse er teppeperioden for denne prosessen. Banker, HUD og andre enheter ansetter lokale bedrifter for å gjøre eiendomsbeskyttelse. I noen tilfeller kan foreclosure trash-out spesialister kreve lisenser.

Lisensieringskrav

Ingen spesiell lisens kreves for å gjøre skrap eller eiendomsbeskyttelse, men når en tjenesteleverandør opptrer i egenskap av en entreprenør, remodeler eller spesialkonsulent, kan staten kreve at den har lisenser. Hver stat har sine egne lover som regulerer generell entreprenør og handel. Noen krever bare at fagfolk som elektrikere og rørleggere blir lisensiert, mens andre stater også lisensierer generelle entreprenører. I tillegg kan det være ulike lisensbehov for bolig og kommersielt arbeid.

Å skaffe en statlig nødvendig entreprenørens lisens

Stater som krever lisensiering for utilsiktede tjenesteytere, stiller sine egne krav til lisensprosessen. Ifølge National Association of Home Builders, kan søkere måtte ha praktisk erfaring, vise finansiell stabilitet og kanskje utføre klasseromsarbeid før de sitter for en eksamen som må bestås. Enkelte stater krever også at entreprenører tar videreutdanning som en betingelse for å forny sine lisenser.

Forretningslisens

I henhold til Small Business Administration (SBA), har mange typer bedrifter behov for en bedrifts-, yrkes- eller yrkeslisens, en registrering eller en tillatelse. Kommunene kan kreve registrering eller lisensiering også. SBA anbefaler å holde nøye oversikt over lisens- og registreringsdatoer og kopier av alle søknader og skjemaer. Det påminner også rettighetshavere om å følge krav til å vise lisenser og tillatelser. Entreprenører som utvider sine virksomheter for å inkludere nye tjenester, kan trenge flere lisenser.

Eiendomsforvaltningsselskapstesting

Noen eiendomsbevaringsfirmaer krever at entreprenørene de ansetter, passerer en quiz som viser kjennskap til de ulike bevaringsprosedyrene. Et slikt selskap, Safeguard Properties, tester kjennskap til HUD og Department of Veterans Affairs (VA) retningslinjer; bestemme eiendommens status identifisere helsefare forskjellen mellom rusk og personlig eiendom; og trinnene en entreprenør må ta for å utføre en rekke konkrete reparasjoner. Spørsmålet stiller også spørsmål om vinterhytter; prosessen med å by på jobber; FHA, HUD og VA krav, og erfaring i fast eiendom eid (REO) trash outs. Disse spørrekonkurranser fører ikke til offisielle sertifiseringer, og de gjelder heller ikke for lisensbehov i de stater som har krav. De er strengt internt sertifiseringsverktøy.