Effektiv avtaleinnstillingsteknikker

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mange selgere stoler på å sette i person avtaler for å lukke en avtale. De bruker ofte et stort flertall av arbeidstiden deres og kaller potensielle kunder for å sette avtaler.Hvis du har slitt med dette aspektet av salgsjobben, er det mange effektive avtalemetoder for å prøve. Hovednøkkelen er å lære å overvinne innvendinger under telefonsamtalen.

Attention-Grabbing Åpning

Din åpningslinje og introduksjon vil stille tonen for resten av telefonsamtalen. I henhold til Salgstreningstips må du sørge for at du bruker den mest effektive, oppmerksomme gripende innledningen for å få best mulig innvirkning. Du bør ikke foreta tilfeldige samtaler. Bruk et anropsark til å skrive ut informasjon om klienten og hva det er i det for dem før du henter telefonen. For eksempel, hvis du prøver å sette en avtale for å snakke om kundens potensielle bemanningsbehov, bruk informasjon fra selskapets nettside eller nyhetsbrev for å lage din åpningslinje. En effektiv åpner kan være, "God morgen, dette er (ditt navn) fra ABC Staffing, og jeg vil gjerne diskutere dine kommende bemanningsbehov. Jeg ser fra din siste pressemelding at din bedrift nettopp har startet en ny produktlinje som vil bli markedsført i den kommende høytiden, og jeg vil snakke med deg om noen sesongmessige kundeservicerepresentanter."

innvendinger

Selv de mest erfarne selgerne må hele tiden overvinne innvendinger over telefonen. Innvendingene er varierte og inkluderer vanligvis "Jeg har ikke nåværende behov", "Min tidsplan er pakket," eller "Jeg har allerede en leverandør jeg er fornøyd med." På dette tidspunktet må du holde fokus på hovedmål, som setter avtalen. Dette betyr at du ikke trenger å selge dem over telefonen; du trenger bare å lytte nøye til sine innvendinger og overvinne dem for å få det i person-avtale. Ifølge Performance Coaching International bør du først erkjenne deres innvendinger for å begynne å bygge det personlige forholdet med kontakten. Aldri bare umiddelbart starte i salgssteder.

Hvis kunden sier at de er for opptatt av å møte, fortell ham at du forstår helt og at alle synes å være oversvømt på denne tiden av året. Imidlertid må han spise lunsj, riktig? Inviter ham til en lunsjavtale eller tilbud om å bringe ham med en lunsjpakke. Hvis han sier at han ikke har nåværende behov eller har budsjettbegrensninger, fortell ham at mange av dine klienter var i samme situasjon da du først møtte dem. Fortsett ved å fortelle ham at du vil gjerne møte ham nå for å få en følelse for sin virksomhet og arbeidsstil og preferanse. På den måten, når han har behov, vil du være klar til å hjelpe ham.

Få spesifikk

En av de største feilene mange begynner selgere gjør er at de ikke er selvsikker eller selvsikker nok over telefonen. Ikke bare be om å møte dem. Be dem møte på en bestemt dag og tid. På den måten kan den potensielle kunden faktisk se på hans virkelige tilgjengelighet. Hvis klienten ikke er tilgjengelig, foreslå en annen dag og klokkeslett.