Hvor lenge er klageprosessen for arbeidsledighet fordeler i California?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

California Employment Employment Department (EDD) inneholder et klagealternativ for prosessen med å gi arbeidsledighetstillegg til fordringshavere. Dette sikrer at de som føler seg saken fortjener et andre utseende, kan få det. Ingen utbetalinger fordeles under klageprosessen, men søkere kan motta tilbakebetaling dersom klagebeslutningen går. Lengden på klageprosessen kan ta alt fra bare noen få uker til et par måneder.

Hvem kan appellere

Etter at noen søker om arbeidsledighet i California, mottar både arbeidsgiver og søkeren skriftlig varsel om ytelsesbestemmelsene. Enten kan klage på avgjørelsen dersom partiet føler at det ble laget på grunn av falsk eller villedende informasjon. EDD gir deg 20 kalenderdager for å sende en klage gjennom enten en skriftlig erklæring eller ved hjelp av skjemaet som følger med bestemmelsesbrevet. Du må sende e-post til klageforespørselen til adressen som er oppgitt på ditt fastsettelsesbrev.

Samlet prosess

Når du ber om en klage, vil du motta et annet brev med datoen og andre detaljer om din planlagte appellhørelse. Alle involverte parter vil samle bevis som viser deres krav og vitner under ed, enten personlig eller over telefon. En administrativ rett dommer vil overvåke høringen, stille spørsmål og vurdere bevisene. Forvaltningsrettdommeren gir ikke avgjørelse under høringen. I stedet vil begge parter motta resultatene av høringen via post. Hvis en av partiene er uenig med klagebeslutningen, har de rett til en annen klage gjennom California Employment Employment Appeals Board. Prosessen er den samme, men beslutningen er endelig.

Vanlige forsinkelser

En av de vanligste årsakene til at appelsagsprosessen tar lengre tid enn vanlig, er en omfordelt høringsdato. Enhver part kan be om å omplanere på grunn av tidsplanskonflikter ved å kontakte EDD på nummeret som er angitt på klagebrevet. Hvis det ønskes et spesielt høyt antall klagehøringer samtidig med forespørselen din, kan det hende du må vente litt lenger for å få en tidsplan for høringer.

Fremskynde en appell

Selv om alle klageprosesser har sin egen tidslinje, kan du fremskynde klageprosessen ved å sende inn den første klagen så snart som mulig. I stedet for å tilbakestille høringen på grunn av en tidsplanskonflikt, flytt annen tid forpliktelser rundt for å imøtekomme høringen. Du kan også vurdere å ansette en juridisk representasjon for klagehøringen. Det er ikke et krav, men en advokat kan hjelpe deg med å strømline saken din ved å gi råd om den juridiske prosessen.