Arbeidsgiverens straff for overtredelse av COBRA

Innholdsfortegnelse:

Anonim

COBRA-lovgivningen tillater ansatte og deres etterlatte som var dekket under en arbeidsgivers gruppehelseplan for å fortsette sin helsedekning i situasjoner der det vanligvis ville gå tapt, for eksempel en oppsigelse eller reduksjon i antall arbeidstimer. COBRA-lovgivning gjelder alle arbeidsgiverhelseplaner, med unntak av små arbeidsgivere med mindre enn 20 ansatte. COBRA krever at meldinger og opplysninger sendes som gjør det mulig for begunstigede å fortsette sin helseforsikringsdekning ved å betale opptil 102 prosent av deres helseforsikringspremier. Manglende overholdelse av COBRAs regler og forskrifter kan føre til store straffer på arbeidsgiver.

IRS punktafgift pålegg

IRS er autorisert til å vurdere en punktafgift for en arbeidsgivers manglende overholdelse av COBRAs retningslinjer. IRS tillater en arbeidsgiver en 30-dagers grace periode å rette opp et brudd som skyldtes uaktsomhet eller var tilfeldig. Hvis IRS pålegger en avgiftskatt på arbeidsgiveren, er minimumet det høyeste på $ 2500 for hver mottaker som berøres av regelbrudd eller $ 100 per dag i arbeidsgiverens periode med manglende overholdelse. Under visse omstendigheter der IRS fastslår at overtredelsen ikke er minimal, kan arbeidsgivere bli utsatt for en straff på opptil $ 15.000. IRS-forskriftene fastsetter en kupong for maksimal avgiftskatt som en arbeidsgiver kan betale på ett år: den minste av 10 prosent av arbeidsgiverhelsetjenesten koster det foregående året, eller $ 500 000.

ERISA Straff

Arbeidsdepartementet kan også pålegge straffer for COBRA-brudd. COBRA faller under Arbeidsdepartementets jurisdiksjon, da de forvalter lov om arbeidstakers pensjonsinntekts sikkerhet (ERISA). COBRA er kodifisert i tittel 1 av ERISA. Arbeidsdepartementet har kun jurisdiksjon over COBRA-varslings- og opplysningsbestemmelser; IRS har jurisdiksjon over alle andre COBRA saker. Arbeidsdepartementet har fastsatt en dødsdom for arbeidsgivere som ikke overholder COBRA-varsel- og opplysningsregler: ERISA-straffer påløper på $ 110 per dag, per overtredelse.

Sivile sanksjoner

En ansatt kan ta med seg en privat sivilaksjon for brudd på COBRA i enten en statslig eller føderal domstol. Dette er i tillegg til eventuelle straffer belastet av IRS eller Department of Labor. Hvis en arbeidstaker eller en begunstiget er vellykket mot en arbeidsgiver i retten, kan han få en rekke monetære skader, inkludert medisinske utgifter, monetære priser og advokatkostnader. I tillegg kan en domstol tildele en tilskuddsmottak, som betyr at retten kan bestille arbeidsgiver å gjøre eller slutte å gjøre noe som skader mottakeren.

Unngå COBRA Straff

Arbeidsgivere kan gjøre flere ting for å unngå å bli holdt ansvarlig for COBRA-brudd. Medlemmer av arbeidsgiveravdelingen skal være kjent med COBRAs bestemmelser. Arbeidsgivere bør vurdere å beholde en arbeidsadvokat for å holde selskapet oppdatert på COBRA-endringer. En advokat kan også gi råd om hvorvidt forretningsforsikringen vil dekke eventuelle ansattes feil i å oppfylle COBRA-krav. I tillegg er tredjepartsadministratorer tilgjengelige for å håndtere COBRA-varsler og opplysninger. I noen tilfeller, hvis administratoren gjør en feil, kan du fortsatt holdes ansvarlig.