Hvordan få Billboard Zoning

Anonim

Hvordan få Billboard Zoning. Du vil få bedriftens navn og melding ut til så mange som mulig. I stedet for å betale for avis, radio eller fjernsynsreklame, eller i tillegg til disse metodene, vil du annonsere med reklamepost. Først må du sikre riktig sonering for å sikre at billboardet ditt oppfyller alle juridiske retningslinjer. Her er noen tips for sikring av sonering for et billboard.

Ta kontakt med byens byrå for planlegging og planlegging for å se hvilke gjeldende soneringslover som gjelder for området der du vil opprette et billboard. Hvis en allerede er installert der du ønsker å sette opp reklame, sørg for at det fortsatt er innenfor reguleringsstandarder for sonering. Slike standarder endres og billboardet du ønsker å bruke, kan ha blitt installert før slike endringer.

Tegn opp design for billboardet ditt, inkludert målinger og detaljer på et hvilket som helst stykke billboard som på noen måte vil stryke utenfor de normale rektangulære dimensjonene på et billboard.

Snakk med beboere og bedrifter i området som omgir deg der du vil at billetbordet ditt skal være å finne ut om det skulle være noen innvendinger fra dem om billboardet ditt. Det er best å ha møtt naboene før du møter byen, slik at du kan bevise at du har gjort din forskning. Dessuten, jo mindre oppe motstander er det, desto større er sjansen for det å seile gjennom soneringsprosessen.

Planlegg en avtale med byens soneringspersonale for å tillate dem å se gjennom planlagt billboard. Personalet vil kjenne alle byens lover angående reklametavler, og kan gi deg råd om eventuelle endringer du må gjøre i dine planer om å komme i samsvar.

Ta del i en offentlig høring. Hvis bypersonalet må gjøre endringer utenfor den vanlige forordningen, må du kanskje gå for hele bystyret til en offentlig høring når andre i byen får lov til å kommentere det foreslåtte billboardet.

Gjør eventuelle nødvendige endringer i planen din for å se om byen vil godkjenne det som det er. Hvis det er noen endringer utenfor de normale soneringslover, kan bystyret eller andre styrende organer godkjenne det, eller de kan velge å ikke passere det eller kanskje be deg om å gjøre ytterligere innkvartering. Ta sine forslag og endre planene dine før du går tilbake til styret i byen din.