Typer Employee Satisfaction Surveys

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Overvåking av ansatte til å måle jobben sin tilfredsstiller arbeidsgivere dommer moral i deres organisasjoner. Undersøkelsens resultater kan indikere arbeidernes lojalitet og motivasjon, samt hvilke områder av selskapet som arbeidstakere tror bør forbedres, eller til og med gjøres unna med. Brukes riktig, kan undersøkelsene gi arbeidsgivere verdifull informasjon om hvordan man kan forbedre produktiviteten og fortjenesten.

Ansattes engasjementundersøkelser

Forlovelsesundersøkelser måler hvor mye ansatte er forpliktet til sitt arbeid. Undersøkelsene spør ansatte om spørsmål om deres forhold til ledere og veiledere, og om ansatte føler seg bemyndiget. Ansatte som ikke føler seg engasjert, er mer sannsynlig å savne arbeid og produsere dårligere produkter. Et spørsmål om en engasjementundersøkelse kan være: "Mottar du rettidig tilbakemelding fra din veileder?

Ansatteutviklingsundersøkelser

Utviklingsundersøkelser tar sikte på å avgjøre om ansatte mener at de kan utvikle seg profesjonelt hos et selskap. En følelse av stagnasjon på jobben kan føre til høyere omsetningsrater. Ansatte som tror det er en mulighet for vekst er mer sannsynlig å bli hos selskapet. Et spørsmål om en utviklingsundersøkelse kan være: "Har du fått verktøyene du trenger for å gjøre jobben til beste av evnen din?

Lette tilfredshetsundersøkelser

Lette tilfredshetsundersøkelser får rett til å spørre ansatte hvor glade de er med jobbene sine. Undersøkelsene inneholder ofte et scoring system som tilfredsstiller nivåer på en skala fra 1 til 5. Undersøkelsene kan bidra til å identifisere problemer med moral og kompensasjon. Et spørsmål om en slik undersøkelse kan være: "Tror du at du blir betalt rettvist for arbeidet du gjør?

Forbedringsundersøkelser

Forbedringsundersøkelser brukes ofte når et selskap vurderer en endring i politikk eller arbeidsforhold. Undersøkelsen gjør det mulig for ledere å få en følelse av hva ansatte mener om et problem før de tar en beslutning som kan føre til lav moral. Et spørsmål om en forbedringsundersøkelse kan være: "Hvis du kunne velge mellom en større heve og mer ferie tid, hvilken ville du velge?