Kvalifikasjoner for markedsføringsjobber

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Markedsføring innebærer en rekke ulike stillinger som alle har en rolle i utvikling, pakking, distribusjon eller reklame for produkter eller tjenester. Mens enkelte jobber innenfor det brede feltet for markedsføring består av varierende plikter, er det visse kvaliteter og ferdigheter som alle i markedsføring må ha. Så mange biter må komme sammen for å kunne markedsføre et produkt eller en tjeneste.

utdanning

De beste mulighetene er tilgjengelig for de som har minst en bachelorgrad, mens en mastergrad tilbyr en klar fordel ved landing av overordnede lederstillinger. Vanligvis er grader oppnådd i bedriftsadministrasjon, markedsføring, reklame, PR, kommunikasjon, grafisk design og relaterte områder. Noen arbeidere er bedre kvalifisert for sine spesielle stillinger etter å ha fokusert på to studier i markedsføring og et annet område, for eksempel vitenskap, ingeniørarbeid, kreativ skriving eller regnskap. Fluency på et andre språk bidrar sterkt til suksessen til et produkt generert for global eller masse appell.

Personlige kvaliteter

De i markedsføringen må utvise tillit til å ta gode beslutninger og lande solide forretningsforbindelser og salg. Problemer er nesten sikre på å oppstå, så arbeidere må være avgjørende og ha stor kritisk tenkning og problemløsende ferdigheter. Det er ikke plass til wishy-varhy personer som ikke kan forplikte seg til en endelig beslutning, og løp med det. Bekymringer kan oppstå i alle aspekter ved markedsføring - fra produktdesignproblemer, til prisingstvister, reklameflagtrykk og ubesvarte tidsfrister. Disse situasjonene må deles raskt og effektivt for å holde hele prosessen i bevegelse.

Kreativitet er spesielt viktig. Suksessen til produktsalg er mye avhengig av å fremheve nye og spennende ideer som er tiltalende, og som gjør at produkter eller tjenester skiller seg ut fra en mengde. Enkeltpersoner må ha en stasjon for å lykkes og en konkurransedyktig ånd, da konkurransen er hard i bransjen.

ferdigheter

De fleste arbeidsplasser krever gode datakompetanse for å utføre oppgaver som å samle og analysere data, administrere økonomi, grafisk design, bygge nettsteder, lagre kunde og klientinformasjon, administrere undersøkelser, og samle rapporter og PowerPoint-presentasjoner. Organisatoriske ferdigheter er nødvendige for å lykkes med å jonglere flere prosjekter og teller samtidig. Ledere og styremedlemmer trenger effektive lederegenskaper som oppfordrer arbeidstakere til å gjøre sitt beste og møte innbyrdes frister.

styrker

Alle i markedsføringsindustrien må ha en dyp forståelse av hvordan kundene oppfører seg og tenker når det gjelder shopping og interessert i produkter eller tjenester. Hver avgjørelse som gjøres under markedsføringen - fra farge og design av emballasje til ordlyden av annonser - må være basert på hva som appellerer til målgruppen. Upåklagelige mennesker ferdigheter kreves for daglig interaksjon med kunder eller kunder. Dette betyr å ha gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter, en hyggelig oppførsel, sosial personlighet og ekte amiability med mennesker.

Evnen til å jobbe som en del av et lag er kritisk på alle områder. Det er flere trinn til en markedsføringsstrategi - fra konseptualisering til opprettelse, annonsering og analyse. Mange møter og brainstorming økter at alle er på samme side og jobber konstruktivt mot et felles mål.

2016 Lønnsinformasjon for salgsforvaltere

Salgsledere oppnådde en median årslønn på $ 117 960 i 2016, ifølge US Bureau of Labor Statistics. På den lave enden fikk salgsforvaltere en 25 prosentpoengslønn på $ 79.420, noe som betyr at 75 prosent tjente mer enn dette beløpet. Den 75. percentile lønnen er $ 168,300, noe som betyr at 25 prosent tjener mer. I 2016 var 385 500 personer ansatt i USA som salgsforvaltere.