Slik får du kommersielle rengjøringsjobber

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å drive en liten bedrift er en måte å tjene penger på og ha den fleksibiliteten som følger med å være din egen sjef. For de som har startet en kommersiell rengjøringsvirksomhet, er hovedoppgaven å ha en god base for kundene, slik at arbeidet er rutinemessig og lønn er vanlig. Du kan legge til kunder og finne ny virksomhet ved å vite hvordan man skal markedsføre for å få nye og ekstra kommersielle rengjøringsjobber.

Elementer du trenger

  • Markedsføringsmateriell (visittkort, brosjyrer)

  • Notatbok eller regnearkprogram

Se gjennom alt markedsføringsmateriale for å sikre at alt er oppdatert og relevant. Fjern alle priser fra materialet ditt, siden du må by på og forhandle hver kontrakt for å prøve å slå konkurrentene dine og sørge for at du blir lønnsom. Sørg for at nettstedet ditt er fremtredende oppført på alle brosjyrer og visittkort. Legg til informasjon som gjør tjenestene dine unike i forhold til konkurransen, for eksempel evnen til å rense om kvelden og helgetiden, ved hjelp av grønne rengjøringsprodukter, og bli lisensiert, bundet og forsikret.

Kontakt nåværende og tidligere kunder og be om skriftlige anmeldelser og referanser. Be om tillatelse til å bruke deler av anmeldelser i markedsføringsmaterialet ditt. Mens du har dem på telefonen, spør om det er noen andre tjenester du kan tilby dem og takke dem for deres tid.

Lag en liste over alle kommersielle eiendommer i ditt serviceområde. Kjør rundt i byen og skriv ned navnene på bedriftene. Ta vare på eiendomsforvaltningsselskaper eller kommersielle eiendomsmeglere i nærheten av deg. Når du prøver å få jobb i en bygning, husk at du kanskje må forhandle og snakke med beboeren, bygningseieren, bygningsjefen og til og med den kommersielle megleren som håndterer anlegget.

Kontakt hvert anlegg og virksomhet via telefon. Be om å snakke med personen som har ansvaret for kommersielle kontrakter, og prøv å få en avtale for et møte for å gi et tilbud for dine tjenester. Vær hjertelig og ta omfattende notater, så du vil kunne skrive et nøyaktig estimat for dine tjenester.

Skriv opp et skriftlig forslag og send det til personen du møtte på ditt tilbuds gjennomgang. Følg opp via telefon om to til tre uker hvis du ikke har blitt kontaktet.

Tips

  • Hold alle kontakter organisert slik at du alltid vet om du snakket med noen om å møte med dem for å sitere dine tjenester.

Advarsel

Ikke gi for lavt av en pris for tjenestene dine bare for å få forretninger fordi det vil skade bunnlinjen over tid og muligens føre til feil i virksomheten.