Slik starter du en Bar & Lounge

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å starte en bedrift er hjertet av den amerikanske drømmen. Å drive en bedrift er å være ansvarlig og å være en sann leverandør av hva forbrukeren ønsker. En bar eller salong er et sted hvor folk kommer sammen og sosialiserer. Det må være innbydende og behagelig, som alene har dusinvis av forretningsmessige hensyn.

Bestem en plassering for baren. Begynn med å vurdere hvor en stolpe ville være nyttig for forbrukeren - for eksempel et sted undervurdert av andre barer eller sosialiseringssteder. Forespør om sonarloven og gjennomsnittlige leiepriser for dette området. Se nærmere på å utvikle nabolag som de kan være billigere å leie eller leie, og vil også gi en ide om demografien til området rundt hvor du skal utvikle barkonceptet, enten det er en sportsbar, nattklubb eller så videre.

Hent den nødvendige kapitalen for å starte en bar. Ha minst $ 50 000 eller begynne å finne investorer for å bidra til å finansiere prosjektet. Utvikle en grundig forretningsplan for å presentere til potensielle investorer eller långivere. Det er mange kostnader, inkludert anskaffelse av nødvendige tillatelser, forsikring, inspeksjoner og bygging. Søk om en brennevilkår så snart som mulig, da papirarbeidet for disse tillatelsene kan ta måneder å godkjenne pluss ytterligere noen måneder hvis noe går galt i prosessen.

Design interiøret i baren. Bestem hvem som kan finne atmosfæren estetisk tiltalende, og hvis de regelmessig kan hyre en bar på den plasseringen. Lei en innredningsdesigner hvis jobben blir for skremmende eller overveldende. Ikke haste noe så viktig som atmosfære.

Lei et pålitelig personale. Pass på at personalet er opplært i de nødvendige operasjonene i baren. Design uniformer som fremhever serveren så vel som den generelle tonen i baren. Vær veldig klar og presis i å utvikle stabsoppgaver og utforme arbeidsplasser som holder arbeidstakeren trygg og produktiv.

Marker linjen før du åpner. Pass på at kampanjene fanger tonen og følelsen av linjen for å tiltrekke seg kunder. Post flyger rundt i byen, bruk avisen og lokale tidsskrifter for annonsering. Bruk Internett for å holde utskrift og markedsføringskostnader nede.

Tips

  • Gå til andre barer og observere deres prosedyrer og atmosfære. Folk går til barer av mange forskjellige grunner: sosialisering, valg av alkohol og mat.

Advarsel

Mange små bedrifter mislykkes i sine første år med etablering. Det er ikke slik at det blir for gransking når du utvikler en bar eller salong, så sørg for å vurdere alle fasetter av konstruksjon og design for å hjelpe til med å trekke inn disse kundene.

Anbefalt