Hvordan finne en Scam-Free Work-at-Home Job

Anonim

Å finne en svindelfri jobb-hjemme-jobb er ikke alltid så lett som det virker. I motsetning til jakt på de lokale oppføringene, kan du ikke alltid stoppe inn i forretningskontoret for å møte arbeidsgiveren, eller til og med spør en tidligere ansatt om sine erfaringer. Likevel kan du finne mange legitime jobb-hjemme-jobbmuligheter ved å bruke anerkjente ressurser.

Bli kjent med noen av hjemmets samfunns mest anerkjente, men ofte skjulte, elektroniske ressurser, for eksempel The Online Magazine for Work at Home Moms (WAHM) og Rat Race Rebellion. Bruk disse og andre anerkjente ressurser for å få en sann forståelse av de tilgjengelige arbeidsmulighetene, og hvilke jobber du kvalifiserer for.

Undersøk arbeidsmulighetene som interesserer deg før du søker om stillingen. Se inn i selskapet, besøk sitt nettsted, og undersøk selskapets vurdering på Better Business Bureaus nettsted.

Les arbeids-hjemmefora, som Work Place Like Home og My Mommy Biz. Bruk disse fora for å se hva andre sier om selskapets legitimitet og arbeidsprosesser, og å bli kjent med selskaper før de intervjuer med dem.

Søk etter stillinger hjemme hos bedrifter som du allerede er kjent med. Besøk selskapets nettside og gjør et direkte søk på ledige stillingsmuligheter. Utvide søkekriteriene dine for å inkludere telekommunikasjon, deltid og entreprenørstillinger, da arbeidsmuligheter ofte faller inn i disse kategoriene.

Bruk sunn fornuft for å unngå svindel. Pass på "muligheter" som krever monetære investeringer, forhåndsavgifter og multi-level markedsføring. Husk at ekte arbeidsmuligheter følger intervju- og plasseringsprosedyrer, akkurat som murstein og mørtel. og at legitime virtuelle bedrifter ikke vil love millioner av dollar i umiddelbar inntekt.