Hvordan er et Management Information System Nyttig i Bedrifter?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Grunnleggende

Å ha et arbeidssystem for å administrere informasjon er likestillende for suksess for bedrifter. Alt fra finansdata til kundesporing, lønn og prosjektutvikling må organiseres og enkelt vurderes. Et ledelsesinformasjonssystem spiller en viktig rolle i enhver organisasjon. Når det er nødvendig med data ikke kan bli lokalisert, oppstår kaos og selskaper mister tid, ressurser og bærekraft.

Planlegger

Ledere og bedriftsledere må hente data kontinuerlig for å lage projeksjoner og planlegge budsjetter og operasjoner. Ved å benytte et enkelt lagringssted for å administrere informasjon, kan ledere raskt få tilgang til store mengder data og ta mer nøyaktige beslutninger. Ved å integrere økonomi, markedsføring, medarbeider og produksjonsinformasjon i en sentral database, kan ledere bestemme hvordan interne og eksterne beslutninger vil påvirke hele selskapet. Forvente en læringskurve for det første året som ledere og ansatte blir vant til å skrive inn data i det nye systemet. Ledere kan kreve trening for å lese resultatene og lære hvordan man kan tappe inn i ressursene de aldri hadde tidligere.

System

Se etter et ledelsesinformasjonssystem som vil betjene ditt firma best. Når du bestemmer deg for et nytt program for å oppfylle denne rollen, bør du vurdere kostnadene i forhold til besparelsene. Et administrasjonsinformasjonssystem bør ha høy avkastning på investeringen og bør ikke skape en tilleggsbelastning på selskapet. Nøyaktig planlegging, prognoser, rapportering og evaluering bør redde selskapet fra å gjøre dårlige beslutninger, miste tid som akkumulerer data og stole på mange ansatte og avdelinger for å rapportere sine nummer i tide. Når all informasjon er plassert på ett sted og prosjekter beveger seg mer effektivt, bør systemet mer enn betale for seg selv.

kostnader

Arbeid med en programvareutvikler for å bygge et styringsinformasjonssystem som er fleksibelt og overbelaster ikke lagene dine med unødvendig informasjon. Invester i en konsulent for å hjelpe deg med å definere kjernekravene dine som inkluderer informasjon for strategisk planlegging og prosjektledelse. For å være nyttig og vellykket, bør et styringsinformasjonssystem fokusere på selskapets produkter og tjenester, kunder, driftskostnader, markedsmuligheter og selskapets eksponering for risiko. Ta hensyn til alle delene av et nytt system, inkludert ekstra maskinvare du må kanskje kjøpe og ferdighetsnivået til de ansatte og påfølgende opplæring som kan være nødvendig. Vurder å outsource programvare vedlikehold for å spare kostnader. Forvente å vente minst 4 til 6 måneder for et system som skal fullføres når du mottar bud fra ulike leverandører.

Anbefalt