Hvordan designe arrangementskartonger

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Din veldedighet, skole dramaklubb, kirke eller annen organisasjon er vert for en hendelse. Kanskje er arrangementet teaterproduksjon, fundraiser, skole dans eller spesiell gjest høyttaler. For å gjøre arrangementet mer offisielt, bekreft betaling for oppføring og gi en suvenir, trenger du arrangementskort. De fleste små organisasjoner har imidlertid ikke råd til å få sine billetter profesjonelt utformet og trykt. Heldigvis er det en måte å designe dine egne arrangementskort på.

Elementer du trenger

  • Foto redigering eller grafisk design program

  • Billettsjablong

  • Skriver

  • Kortbeholdning

Bestem relevant informasjon som skal inkluderes på billetten. Denne informasjonen skal inneholde arrangementets navn, dato, klokkeslett og sted. Hvis deltakerne må sitte i tilordnede seter, må billetten opplegge setet som det koordinerer.

Design billetten rundt arrangementets detaljer. Sørg for at detaljene er enkle å lese og i tydelig visning for referanser. Unngå skrifttyper som ligner håndskrevne tekster og hold fast med en blokkbokstaver, for eksempel Helvetica.

Velg ditt bakgrunnsdesign eller bilde ved hjelp av en som koordinater med temaet for arrangementet eller skildrer hva hendelsen vil medføre. For eksempel, for en teatralsk presentasjon, inkludere et bilde av teatralske masker, ville et sportsaktivt skudd være egnet for et ballspill eller bruke et rødt teppe som et bakgrunnsbilde for en prisutdeling.

Bruk baksiden av billetten til å liste annen nyttig informasjon, for eksempel etter fester eller andre kommende arrangementer for vertsorganisasjonen, en liste over begivenhetssponsorer, kuponger som kan brukes til sponsorrabatt eller billetter til neste kalenderhendelse eller til og med spesiell takk til de som hjalp med arrangementet.

Dra nytte av en designbilde for arrangementskort for å understreke ensartethet. Maler er spesielt nyttige hvis arrangementet ditt krever nummererte billetter (ofte brukt til dørpremier og lignende) eller det er perforering brukt under utskrift. Uansett hvilken mal du bruker, følg instruksjonene som er gitt for de beste utskriftsresultatene.

Skriv ut prøvekuponger for å sørge for at alt stemmer overens og skrives ut godt. Dobbeltklikk hendelsesinformasjonen er lett å lese og at billetten er tiltalende for øyet. Bruk kortbeholdning slik at billettene forblir robuste og levedyktige.

Tips

  • Hvis du skriver ut billettene selv, bør du vurdere å laminere dem for å holde dem fra rippe. Du kan gjøre dette med laminatpapir eller en lamineringsmaskin.

    Hvis budsjettet tillater, bruk tjenestene som er tilgjengelige fra billettdesign og trykkeri. Disse bedriftene tilbyr forhåndsdefinerte temaer hvor du enkelt kan legge til hendelsesinformasjon og vil skrive ut resultatene for deg, noe som sparer mye tid.

Anbefalt