Hvordan Bond en Rengjøringsvirksomhet

Anonim

Bonding en bedrift beskytter sine kunder fra en rekke forskjellige ting. Forbrukerne i dag ser etter beskyttelse som obligasjoner fordi de vil sikre at når de ansetter noen, vil jobben bli gjort riktig og det blir ingen problemer. Hvis du eier en rengjøringsvirksomhet, er det fordelaktig for deg å binde den.

Ring lokale forsikringsselskaper og be om obligasjonsnotater. Vanligvis må forsikringsselskaper vite hvor stor virksomheten din er og hva slags virksomhet det er for å gi deg et tilbud. Lag en liste over de lokale selskapene og deres laveste sitater. Dette vil tillate deg å sammenligne sitater for å finne de billigste obligasjonsalternativene som er tilgjengelige.

Sjekk på sikkerhetsobligasjoner. Sikkerhetsobligasjoner gir kunden beskyttelse hvis du eller dine ansatte ikke utfører jobben til de standarder du lovet da kunden hyret deg. Dette gir kundene en følelse av sikkerhet når de ansetter virksomheten din, fordi de vet at de vil få det de betalte for, eller de vil motta pengene sine tilbake. Å ha kautionsobligasjoner er viktige for enhver bedrift, og vil hjelpe den til å vokse sin kundebase og få flere kunder tilbake. For å lære mer om sikkerhetsobligasjoner, besøk Small Business Administration (se Resources).

Sjekk på trofaste obligasjoner. Fidelity-obligasjoner gir en annen type sikkerhet for kunden din ved å sørge for at hvis noe blir stjålet av en av dine ansatte, mottar kunden kompensasjon. Mens de fleste bedrifter ikke går i virksomhet med tanken på å stjele fra kunder, skjer det fra tid til annen. På grunn av dette føler kundene seg tryggere og vet at de er beskyttet dersom noe som dette skulle skje. For å lære mer om trofaste obligasjoner, besøk State Farm (se Resources).

Velg forsikringsselskapet du vil følge med fra notatene du har gjort om de lokale forsikringsselskapene. Når du har valgt en, må du kanskje gi informasjon om din bedrift, ansatte og ulike typer jobber til det forsikringsselskapet for å motta obligasjonen. Pass på at du mottar bindingsbeviset, fordi dette er hva du vil vise kunder som ønsker å sikre at du virkelig har båndvernet - noen firmaer hevder bare å være bundet. Du kan vanligvis ha mulighet til å kjøpe lim for hver enkelt jobb eller fortsatt binding for en gjentakende pris. Dette er opp til deg; Den gjentatte bindingen er imidlertid det beste alternativet, da det vil beskytte deg for alle jobber og ikke bare den ene. Ved å bruke trinnene ovenfor kan du binde ditt rengjøringsfirma og sikre at kundene dine er beskyttet.