Den gjennomsnittlige investeringen i kundefordringer

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kundefordringer er et forretningsmessig uttrykk som brukes til å beskrive kontoen som virksomheten bruker for penger som den har gjort gjennom transaksjoner, men ikke har mottatt. Dette er veldig vanlig med kreditt. En bedrift ønsker å øke salget ved å tilby kreditt, men trenger også en måte å holde oversikt over hvor mye penger det skyldes og hvordan kundene på tiden er når det gjelder betaling. Et selskap kan analysere effektiviteten og effektiviteten til kundefordringer ved å undersøke investeringen i den over ulike finansielle perioder.

Investering i kundefordringer

Når det gjelder investering i kundefordringer, analyserer analysen faktisk ikke hvor mye penger virksomheten setter i gang og kjører kundefordringer. Frasen refererer faktisk til en bestemt type analyse. Bedrifter ser på hvor mye penger de faktisk holder i gjennomsnitt i kundefordringer, penger opptjent, men ikke innsamlet. Tallet er nådd ved å ta det gjennomsnittlige antall dager det tar å samle inn, dividere dem etter antall dager i perioden, og deretter multiplisere resultatet ved kreditt salg for den perioden. Svaret viser hvor mye penger bedrifter stoler på sine fordringer.

Generelle områder

Fordi bedrifter samler kundefordringer på ulike måter og har et bredt utvalg av samlingsteknikker og -standarder, er det svært vanskelig å komme opp med et gjennomsnittlig investeringsnummer, selv for en enkelt bransje. En virksomhet som har kredittsalg på rundt $ 10 000 per måned og en lang innkrevingsperiode som 60 dager, har rundt 18 000 dollar i investering i kundefordringer. En virksomhet som har $ 100 000 av kreditt-salg i et år og en mer typisk 30-dagers periode, kan ha rundt $ 11 000 i investering.

Viktige faktorer

Innsamlingsperioden forblir en sentral determinant av gjennomsnittene for kundefordringer og er en grunn til at gjennomsnittlige investeringer kan variere så ofte. En bedrift kan velge å ha en lang innsamlingsperiode, for eksempel 60 til 90 dager. Dette gir kundene mer tid til å betale tilbake sine gjeld, men reduserer ikke nødvendigvis tap og betyr at selskapet må stole mer på penger holdt "innen" kundefordringer, så investeringen er høyere. En høy investering kan være farlig for en bedrift, siden det viser penger som ikke har kommet inn i organisasjonen ennå.

Metoder for forbedring

Bedrifter kan forbedre investeringen i kundefordringer (redusere investeringsnummeret) på en rekke måter. De kan sette inn lavere innkrevingsperioder for å få gjeld betalt raskere og ha høyere omsetning, en sikker metode for å redusere investeringen. Mange selskaper danner et samarbeid med inkassobyråer, outsourcing arbeidet for å spare tid og penger, samtidig som det øker sannsynligheten for å bli betalt i tide.

Anbefalt