Hvordan starte et Auto Leasing Company

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å åpne en leasingvirksomhet gir en verdifull service. Bedrifter, forsikringsselskaper, turister og lokale innbyggere gir alle en potensiell kundebase til å tegne fra. Din inntekt vil bli avledet fra forsikringsjustere, bedriftsregnskap og enkeltpersoner. Selv om konkurransen er stiv, tilbyr pålitelige biler til en rimelig pris, og gir god kundeservice vil hjelpe din leasingvirksomhet å lykkes.

Elementer du trenger

  • kjøretøy

  • Forretningssted / mye

  • Bedriftslisens

Velg et sted. Ting du bør vurdere når du velger en by, inkluderer generell befolkningsstørrelse, antall konkurrenter som allerede er der, tilgjengelighet for offentlig transport og antall bedriftsområder. Etter å ha valgt en by, finn en forretningssted. Du vil ha nok plass på mye til å parkere leiebiler, og du vil ha enkel tilgang for kundene å komme inn og ut av mye.

Sjekk med rådhuset for å være sikker på at stedet du valgte er riktig zoned for en auto leasing virksomhet. Søk om nødvendige by og fylke forretningslisenser. Dette gjøres vanligvis på rådhusets forretningskort og fylkesadministrasjonsbygningen.

Bestem om å kjøpe en eksisterende franchise eller åpne en uavhengig auto lease virksomhet. Fordeler med franchising er å eie et etablert merke, bedriftsopplæring og i de fleste tilfeller reduserte annonseringskostnader fordi du går inn med andre franchisetakere. Ulemper inkluderer å være kontraktmessig forpliktet til flere ting, inkludert driftstimer og prissetting, å måtte gi en prosentandel av fortjenesten til selskapet og ikke være i stand til å bygge ditt eget merkevare omdømme.

Fordeler med å ikke gå med en franchise inkluderer friheten til å bestemme timer og priser; bygge ditt eget merke, med muligheten til å franchise til andre; og friheten til å velge og velge hvilke produkter og tjenester som skal tilbys. Ulemper inkluderer ikke å ha et etablert rykte for å begynne å bygge på, mangelen på bedriftsopplæringsmuligheter og mangel på gruppepriser for annonsering.

Sett opp for virksomheten. Bestem om prising, emballasje, leie av flåte og andre aspekter av den daglige driften. Kjøpe kjøretøyene du vil tilby for leieavtale. Sørg for at du har en rekke størrelser og stiler, slik at du kan tilby forskjellige pakker for å tilfredsstille forskjellige kunder. Sjekk med ulike kommersielle bilforsikringsselskaper og sikre en policy.I tillegg til å forsikre kjøretøyene mens de kjøres, må du ha en politikk som beskytter kjøretøyene på mye og bygningen, sammen med personlig ansvarstiltak for eventuelle skader på eiendommen din. Spør din forsikringsagent om å gi deg råd om alt du trenger for området du befinner deg i.

Opprett et firmanavn, logo og brevpapir hvis du ikke kjøper en franchise. Hvis du er, bestille nok forsyninger til å vare i de første månedene av driften. Design en kontrakt for de automatiske leieavtalen. Lei en regnskapsfører.

Personlig presentere deg selv til områdemekanikere, forsikringsagenter og lokale reisebyråer. Gi dem visittkortet ditt og be dem om å sende potensielle kunder til deg. Forsikre deg om at du vil gi kundene gode kundeservice og gode priser.

Annonser åpningen din. Fortsett å annonsere lokalt og send ut informasjon til alle bedriftens hovedkvarter på kontorer i området. Dette er de som betaler for deres reises behov, så la dem få vite at bilene dine er tilgjengelige for leieavtale og priser.