Hvordan være en aksjehandler

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Egenkapital, økonomisk sett, er en del av eierskapet til en bestemt eiendom. Egenkapitalhandlere er fagfolk som tjener penger ved å kjøpe og selge aksjer, eller aksjer. Aksjehandlere opererer innenfor grensene til ulike børser, for eksempel New York Stock Exchange, som handler i børsnoterte aksjer.

Studievirksomhet og økonomi. Du trenger ikke nødvendigvis en bachelorgrad i næringsliv eller finans for å bli en egenkapitalhandler, spesielt hvis du planlegger å være uavhengig. Men uansett om du har en faktisk grad, må du forstå hvordan bedrifter og markeder opererer hvis du vil lykkes som egenkapitalhandler. Dedikere tid til å studere feltet før du forplikter deg. Hvis du vil jobbe som en ansatt, krever de fleste bedrifter at du har en bachelorgrad i et beslektet felt.

Akkumulere kapital. Selvfølgelig, hvis du jobber for en annen som ansatt egenkapitalhandler, vil du bruke arbeidsgiverens penger til å foreta investeringer. Men hvis du jobber som en selvstendig næringsdrivende, må du ha tilstrekkelig kapital til å gjøre handler og tjene en betydelig nok margin til å leve. Hvis du planlegger å være dagligdrivende, som er en handelsmann som driver daglig daglig handel og har verdipapirer for en kort periode, krever US Securities and Exchange Commission at du har minst $ 25 000 i din handelskonto.

Sett opp et kontor. Siden dette ikke er en bedrift som du ofte må møte med klienter, vil et hjemmekontor være tilstrekkelig. Få en høyhastighets internettforbindelse, slik at du kan holde deg oppdatert av alle plutselige fluktuasjoner i markedet.

Få en handelskonto. Ulike online meglerhus tilbyr rimelige handelsregnskap for profesjonelle aksjehandlere. Noen vanlige eksempler er TD Ameritrade, E * TRADE, Fidelity Investments og Scottrade.

Advarsel

Engasjere i selvstendig aksjehandel - spesielt dagshandling - kan være en veldig høyrisiko-bedrift. Fortsett bare hvis du føler at du har tilstrekkelig utdanning og ressurser som er nødvendige for å lykkes.