Slik får du en Fedex-pakke holdt for henting

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Noen ganger kan du ikke vente på en Fedex-levering. Fedex gir både avsender og mottaker muligheten til å ha pakken holdt for opphenting. Når Fedex leverer en pakke, gir de et tidsrom hvor pakken vil bli levert. Denne tidsrammen kan imidlertid ikke være praktisk for alle. Som avsender kan du få mottakeren å hente pakken på en bestemt Fedex-plassering, i stedet for å risikere en mislykket levering. Mottakeren har også muligheten til å ha pakken holdt for henting.

Gå til Fedex.com (se Referanser). Velg "Ship", og velg deretter "Forbered sending" fra rullegardinmenyen.

Skriv inn brukernavnet og passordet ditt for å logge inn. Hvis du ikke har en konto, må du opprette en for å logge inn.

Skriv inn all forsendelsesinformasjon.

Velg "Hold på FedEx Location" -alternativet i Special Services-delen. Kvalifiserte FedEx fraktsteder er gitt basert på nærhet til mottakerens adresse. "Hold på FedEx Location" -alternativet er bare tilgjengelig med visse tjenester (se Referanser). Plasser markøren over en hvilken som helst adresse for driftstimer eller mer informasjon om stedet. For andre steder, velg "Vis flere steder" eller skriv inn en bestemt adresse.

Klikk på "Ship" nederst på skjermen for å sende forsendelsesinformasjonen og skrive ut pakkeetiketten.

Ring Fedex på 800-463-3339 og be om kundeservice hvis du er mottaker og ønsker å be om at pakken holdes. Fedex vil spørre etter sporingsinformasjonen og avgjøre om Hold for Pickup-alternativet er tilgjengelig for deg. Hvis det er, vil Fedex ære din telefonforespørsel og holde pakken din for opphenting.

Advarsel

Forsendelser som ikke er hentet på mottakerens bestemmelsessted innen fem virkedager, anses ikke tilgjengelig.