Hvordan stoppe ufrivillig oppløsning

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ufrivillig oppløsning av et selskap oppstår i to situasjoner. Først er det i Quo Warranto, hvor statssekretæren bestiller oppløsning av et selskap på grunn av feil vedlikehold av selskapet. For det andre kan oppløsning være et resultat av en rettsordre fordi selskapet er involvert i bedrageri eller undertrykkelse, eller fordi insolvens eksisterer i selskapet.

Elementer du trenger

  • bedriftspapirer

  • regnskap

Cure de feil eller problemer som forårsaket ufrivillig oppløsning. For eksempel, hvis ufrivillig oppløsning skjer på grunn av feil vedlikehold, hold årlige møter, opprettholde bedriftsregister, lag inntektsfortegnelser for selskapet og legg inn en årsrapport slik at vedlikeholdet er riktig. Tilsvarende, hvis ufrivillig oppløsning skjer på grunn av insolvens, helbrede gjeld ved å sikre finansiering, selge av eiendeler eller ta andre økonomiske skritt for å kurere mislighold.

Gi dokumentbevis til retten eller statssekretæren, hvilken som startet den ufrivillige oppløsningsprosessen, for å vise problemene som fører til insolvens, har blitt kurert og ikke lenger utestående. Hvis statssekretæren for eksempel startet ufrivillig oppløsning av firmaet ditt fordi du ikke klarte å sende en årsrapport, arkiver du en årsrapport og fremlegger bevis for at arkiveringen til statssekretæren. Tilsvarende, hvis en domstol begynte ufrivillig oppløsning av selskapet på grunn av insolvens, oppgi regnskap for å vise at selskapet ikke lenger er insolvent og er gjeldende for alle gjeld skyldte.

Varsle alle aksjonærer i den uventede ufrivillig oppløsning og trinnene som er truffet for å forhindre ufrivillig oppløsning.