Hvordan få tilskudd til å bygge et pleiehjem

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Baby Boomer generasjonen er aldring. Ifølge en rapport fra Census Bureau 2008 er over 70 millioner amerikanske statsborgere 55 år og eldre. Mange av disse menneskene vil være ute etter å tilbringe sine Golden Years på pensjonister som etterligner feriestedene. Det er klart at etterspørselen etter kvalitet eldreomsorg vil vokse i årene som kommer. Finansiering av byggingen av de sykehjemene vil være en utfordring.

Finn stipend

For å få stipend til å bygge et pleiehjem, søk abonnement, database og grantmaker forening nettsteder som opprettholder oppdaterte lister over nåværende Forespørsler om forslag og informasjon om tilgjengelige offentlige og private fondsstipendier. Se delen Ressurser for forslag.

Kontakt andre sykehjem i ditt område. Stiftelser finansierer ofte flere lignende prosjekter.

Ring til ditt lokalsamfunns fundament. Et fellesskapsstiftelse er en gruppe av individuelle givere som ikke vil gjennomgå de juridiske formaliteter og papirarbeid for å starte et nytt fundament, men de er villige til å gi penger til å finansiere verdige prosjekter. De fleste byer har fellesskapsstiftelser, og tilskuddene er fokusert på lokale prosjekter og beboere.

Søk stats- og forbundsregeringsbidragssider. Institutt for helse og menneskelige tjenester er ansvarlig for 17% av føderalt finansierte programmer, ifølge Catalog for Federal Domestic Assistance. Syv av femten typer hjelp er tilskudd, lån og betalinger.

Skriv forslag

Kontakt individuelle stiftelser og spørre om deres spesifikke forslagskrav. Kontaktinformasjon og faktiske krav er ofte tilgjengelige på stiftelsens hjemmeside. Hvert fundament har ulike behov, men det generelle forslaget har en tendens til å være lik.

Skreddersy sammendraget til et bestemt fundament, men sørg for at oppdraget til sykehjemmet ditt er klart og veldefinert. Detaljer om din organisasjon og dets økonomiske historie må også sendes inn. Støt poengene dine med data som viser hvor mange som vil bli servert, hvem vil ha nytte, og de overordnede prosjektmålene.

Fokuser fortellingen om den spesielle sykehusbyggingen du foreslår. Detaljene hvordan det skal bygges, inkludert kilder til annen finansiering og andre organisasjoner som er involvert i prosjektet, og hvorfor ditt sykehjem anlegg er nødvendig i denne bestemte lokasjonen eller samfunnet. Inkluder nabolagsdata og bruk overbevisende språk.

Vis alle budsjetter, resultatregnskap, tidligere utgifter og kontrakter med andre selskaper som bygging, landskapsarbeid, medisinske leverandører og bemanningsfirmaer.

Vedlegg all objektiv informasjon som bevis på nonprofit status, statlig sykehjem lisenser og registreringer, lister over styret og ansatte, årsrapporter og annen informasjon som stiftelsen krever.

Send nødvendige materialer

Pass på at du møter alle dokumentforespørsler. Hvis noe mangler, blir forslaget ditt avvist.

Følg gjennom med en kontakt bare etter sluttdatoen. Send et "takk" -notat til stiftelsesdirektøren når du mottar stipendiet.

Fullfør all rapportering som er forespurt av stiftelsen, for eksempel oppdatering av budsjetter og hosting besøk av direktøren. Jo mer kontakt du opprettholder, desto mer sannsynlig er du å motta fremtidige tilskudd.

Tips

  • Vær spesifikk og sjenerøs i dataene dine. Granters må være trygg på suksessen til sykehjemmet du planlegger å bygge.